Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Gamon' <r...@r...prv.pl>
Znaleziono: 581 wiadomości





Re: małe conieco

2000-04-11 06:40:34 | Gamon inne posty tego autora

Marek Furtak wrote: > hm... moze macie jakies mile przepisy na małe conieco? :-) Jesli lubisz galaretke i yogoort, to moge podeslac przepisik. A jesli lubisz do tego migdaly, to moge ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Help - piersi kacze, co z nimi zrobic na szybko?

2000-04-17 08:36:59 | Gamon inne posty tego autora

"Grzegorz Pająk" wrote: > Kochani grupowicze, mam w lodowce dwie piersi kacze i musze cos z nimi > zrobic juz dzis (chwilke juz tam w tej lodowce leza). Mozecie mi cos ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Wolowina/wiprzowina jak zeloowa

2000-05-16 12:38:48 | Gamon inne posty tego autora

Czesc! Mam klopot - jesi nie chce dusic wolowiny/wieprozwiny, tylko ja smazyc, to jest twarda jak zeloow bez wzgledu na, czy byla duszona dlugo, czy krotko. Nie pomaga tez wczesniejsze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wolowina/wiprzowina jak zeloowa

2000-05-17 06:58:04 | Gamon inne posty tego autora

Wladyslaw Los wrote: > Zeby usmazyc wieorzowine tak, zeby byla twarda, trzeba byc rzeczywiscie > arcymistrzem patelni. Zadnej tu rady dac juz nie moge. Nie musisz byc zlozliswy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wolowina/wiprzowina jak zeloowa

2000-05-17 11:25:17 | Gamon inne posty tego autora

Lilly was here wrote: > (...) Nie wyobrazam sobie zrobienia schabowego panierowanego co wychodzi jak > zelówa - > po prostu nie i koniec. No wlasnie - panierowanego, a ja lubie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wolowina/wiprzowina jak zeloowa

2000-05-17 11:28:01 | Gamon inne posty tego autora

Slawek Mucha wrote: > (...) Natomiast niezłe efekty przynosi krótkie zamarynowanie mięsa w wódce > (zwykłej, 40%- > 45%). Skropić wódką, odczekać 30 minut do godziny i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Krowki?

2000-05-17 11:40:49 | Gamon inne posty tego autora

Lilly was here wrote: > Ales sie patriota zrobil kurna, policz ilu ludzi na swiecie zna angielski a > ilu polski ??? > Angielski czy sie to komus podoba czy nie jest jezykiem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zestaw do gotowania na parze

2000-05-22 14:21:16 | Gamon inne posty tego autora

Ana wrote: > Proporcje w garnku z ryżem: 1 obj. ryżu na 2 obj. wody. + można troszkę > oliwy + przyprawy. Ryz z oliwa? Jak on smakuje, bo jeszcze nie zdarzylo mi sie takowego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zaroodporne talerze

2000-05-22 14:22:49 | Gamon inne posty tego autora

Aleksandra Stachurska wrote: > Gdzie mozna kupic zaroodporne talerze (takie nieco glebsze, ale nie > rozszerzajace sie na boki)??? Bede wdzieczna za wskazowki. Zamarzylo mi Moze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sztuka podawania

2000-05-22 14:39:03 | Gamon inne posty tego autora

Evajp wrote: > ja ludziom obiadu nie klade na talerze. Jezeli ktos u mnie je to sos sam sobie > leje na co chce (ziemniaki/mieso), sos jest w sosjerce, zupa w wazie, mieso na > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 6 . [ 7 ] . 8 ... 20 ... 59