Szukana fraza: Autor: "Magda" <magda@nospam_police.pl>
Znaleziono: 24 wiadomości
2003-04-03 18:12:19 | Magda inne posty tego autora
To znalazlam przed chwila http://polki.wp.pl/wiadomosc.html?wid=770891& amp;kat=166 5&katn=Porady a tu Harmonogram spotkań kulinarnych z Robertem Makłowiczem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
salceson - ciasto [P]2003-04-04 09:26:56 | Magda inne posty tego autora
Przepis na ciasto co wyglada jak ciemny Salceson mięsny ale w rzeczywisosci świetne ciasto z jablkami :) 4 jajka 1 szklanka cukru 2 szklanki maki 1 szklanka oleju 1 lyzeczka sody 1 lyzka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co robicie z pedow bambusa?2003-04-04 10:22:52 | Magda inne posty tego autora
> Cos tak wlasnie probuje kombinowac. > Masz jakis smaczny przepis? > Kurczak z pędami bambusa http://www.taotao.pl/pl_przepisy_mieso.html Magda [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
surowe ciasto2003-04-05 17:17:13 | Magda inne posty tego autora
Mam do Was pytanie czy jak pieczecie ciasto np. biszkopta albo murzynka albo zupelnie inne prubujecie kiedy jest surowe ? Ja po jednej nauczce nie probowania (i wywalenia niejadalnego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: help z serniczkiem!2003-04-07 07:28:42 | Magda inne posty tego autora
> > Dzieki, moze w przyszlosci wykorzystam rade, poki co dochodzi do siebie w > lodowce i juz ma sie lepiej;) > Pozdrawiam > > Mialam dokladnie to samo goscie stwierdzili ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
przepisy z gazet2003-04-10 09:11:55 | Magda inne posty tego autora
Zawsze jak ogladam jakias kolorowa "babska" gazete sa tam przepisy kulinarne czasem nawet mam ochote cos z tych przepisow zrobic ale boje sie ze nie bedziemy zadowoleni z efektu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Duży indyk2003-04-14 10:50:05 | Magda inne posty tego autora
> Mam dużego (7 kg) indyka na Wielkanoc. Chciał bym go upiec w całości, > najlepiej z oryginalnym nadzieniem (piekarnik gazowy). Fajnie by było gdyby > po upieczeniu nie był ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
rekaw do piecznia2003-04-14 10:52:54 | Magda inne posty tego autora
Witajcie wyprobowalam rekaw do pieczenia miesko wcześniej na noc w marynacie. Wyszlo soczyste ale... nie udalo mi się zarumienić skorki :(( macie pomysł jak ją zarumienić ? wg ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: rekaw do piecznia2003-04-14 11:20:34 | Magda inne posty tego autora
> A nie za dużo czasem podlałaś wodą/winem/rosołem do rękawa? > -- nie przy wkładaniu do rekawa miesko było w tłuszczyku - więcej nie dodawałam Magda [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: rekaw do piecznia2003-04-14 11:22:10 | Magda inne posty tego autora
> > Ja przed koncem pieczenia rozcinam rekaw z gory tak, zeby mieso bylo > widoczne i dopiekam jakies 10- 15 min. Zawsze sie zrumieni. Sprobuj. > > dziecku tak smakowalo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia