Szukana fraza: Autor: wolim <n...@p...tu>
Znaleziono: 435 wiadomości
2016-08-09 21:26:45 | wolim inne posty tego autora
W dniu 2016-08-05 o 10:22, Wiesiaczek pisze: > W dniu 05.08.2016 o 04:45, wolim pisze: >> Cześć! >> >> Jesień się zbliża, to nabrałem ochoty na jesienne jedzenie. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Roundup!2016-08-10 21:29:52 | wolim inne posty tego autora
W dniu 2016-08-10 o 12:52, Ikselka pisze: > wolim <n...@p...tu> wrote: >> W dniu 2016-08-10 o 02:01, Ikselka pisze: >> >>> Pola gryki (tak tak, tej na kaszę!) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kurczak odchodzący od kości2012-12-11 13:13:47 | wolim inne posty tego autora
W dniu 2012-12-11 10:21, czeremcha pisze: > 200 stopni z termoobiegiem daje odpowiednik jakiś 220 - 240 stopni bez termoobiegu. Dla kurczaka to ogień piekielny, w którym wysycha. :-) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jaką kosiarę podkaszarkę kupić?2012-06-02 21:00:32 | wolim inne posty tego autora
W dniu 2012-05-25 05:21, Marek Dyjor pisze: > mk wrote: >> W dniu 2012-05-12 17:36, tryton pisze: >>> pagórkowate 3 ary >> >> Kurde, jakoś nie mogę sobie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.dom
Re: Lepienie pieroga2013-04-24 23:10:22 | wolim inne posty tego autora
W dniu 2013-04-24 22:18, Ikselka pisze: > Dnia Wed, 24 Apr 2013 21:27:23 +0200, wolim napisał(a): > >> W dniu 2013-04-24 19:34, Ikselka pisze: >>> Dnia Wed, 24 Apr ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co z tym cukrem?2013-05-21 21:49:23 | wolim inne posty tego autora
W dniu 2013-04-19 01:30, Ikselka pisze: > Ja to mam piękny widok z okien, więc sobie tych okien z powodu widoku nie > żałuję... I tak oto doszliśmy od cukru, przez komary ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Znacie sposób na ręczny makaron "kształtowy" ?2013-06-09 21:00:58 | wolim inne posty tego autora
W dniu 2013-06-09 18:44, k...@g...pl pisze: > > Gnocchi - takie wloskie "kopytka" tyle ze o niebo lesze od polskich Tak sobie popatrzyłem na ten przepis i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sok z owoców czeremchy2013-07-02 22:27:08 | wolim inne posty tego autora
W dniu 2013-07-02 21:48, colo-rolo pisze: > Nalewka z czeremchy bardzo charakterystyczna w smaku, polecam. > A z tymi pestkami to takie gadanie... To chyba odpowiedź na mój post ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: PANSLAVISTO!2013-07-24 20:50:08 | wolim inne posty tego autora
W dniu 2013-07-24 17:37, iwanos pisze: > czy kałamarnica nie kojarzy wam się z kałem? Tak, tak. To kobieta odprawiająca mary nad kałem. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gołębie2013-08-08 00:10:20 | wolim inne posty tego autora
W dniu 2013-08-07 22:58, DJ Abelson(R) pisze: > Jadł ktoś mięso gołębi? Jak to najlepiej przygotować? Czy jest > zagrożenie ew. chorobami? Najlepiej to smakują w rosole ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia