Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Smardze

2014-05-07 13:50:04 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: > Proszę tylko jeszcze powiedzieć, jak się losy owego malarza potoczyły? > Czy dzięki nowemu lokum jego talent się rozwinął i możemy gdzieś > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smardze

2014-05-07 22:00:00 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> Mieszka w Nowym Jorku. Wsześniej, jak miał okres londyński, częściej >> go się widywało. U mnie też coś wisi. A właściwie wisiało, bo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smardze

2014-05-07 23:27:26 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pan Stefan znalazł coś takiego: > http://konstancinjeziorna.blox.pl/2013/09/Rap ort-z-o blezonego-miasta.html > a tam: > Konstancin jest najpiękniejszym miejscem na południe od ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smardze

2014-05-07 23:29:04 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >>> Tak sobie teraz pomyślałem, że za domowy wyrób musztardy nikt się >>> nie bierze. A to przecież mógłby być całkiem ciekawy eksperyment ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smardze

2014-05-07 23:44:53 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: > No i proszę, jakie owocne bywają kuchenne dysputy! Dawno już to stwierdziłem, że na każdym przyjęciu najbardziej ważkie tematy omawiane są w kuchni. I ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smardze

2014-05-09 01:36:15 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> Wszystko można obrzydzić, zwłaszcza dziecku. W soku z bzu >> najważniejsza jest barwa. Więc świetnie się nadaje do tego, >> by domieszać go ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Suszona włoszczyzna

2014-05-09 13:15:56 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> Pytanie raczej do starych wyjadaczy, czy da się i jak to zrobić w >> domowych warunkach. >> >> Staram się ,zmienić kuchnię, tak aby ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smardze

2014-05-09 13:23:31 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> Sambucol to owoce bzu czarnego, a syrop z kwiatów bzu czarnego to >> zupełnie inna historia. > > Oczywiście. Wcale tego nie kwestionuję. My tu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Suszona włoszczyzna

2014-05-09 14:59:02 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> Było o włoszczyźnie, więc dla jasności zaznaczę, że teraz chodzi >> o pastę w sensie pasty, a nie pastę w sensie makaronu. Pasta z >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Suszona włoszczyzna

2014-05-09 15:02:47 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: > Teraz sobie pomyślałam (pod wpływem Pana wzmianki o ajvarze i pesto), że > taka pasta - gdyby do niej użyć może trochę mniej przypraw - świetnie > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 30 ... 36 . [ 37 ] . 38 ... 50 ... 90 ... 200