Szukana fraza: Autor: Jerzy Nowak <0...@m...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2006-02-13 11:55:52 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
marek x napisał(a): > Jaka reklama? Podpowiadam co na mnie dobrze działa. Mam pisać specyfik X, > tabletki Y ? Masz farta bo chyba na szczęście nigdy nie miałeś prawdziwego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ile wydajecie na jedzenie2006-02-13 14:31:06 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Tatiana napisał(a): > Niech zgadnę. > "Żubr występuje w puszczy" ;> Do niedawna też tak myslałem/sądziłem, ale jest obecny i na Mazurach. Ponoć miejscowi [...] ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Smacznego życzę.2006-02-13 17:21:48 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
rina napisał(a): >> .Jest to osiedle pracownikow leśnictwa,ze >> dwadziescia >> kilometrow za Goldapem. > > chyba za Gołdapią (ta Gołdap, nie ten Gołdap) > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czemu dwa żółtka są zabronione?2006-02-15 09:26:14 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Aretkka napisał(a): > Możemy sobie różniście domniemywać. Jedyny pewnik,to to, że sprzedaż odbywała > sie z pod lady. Jakież to intrygujące.;-))) Przecież kiedys to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [gdzie] boczniaki w Warszawie2006-02-15 10:01:09 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
sandalwood napisał(a): > carrefoour redurta, warszawa > carrefoour arcadia, warszawa Carrefour Arkadia ma boczniaki w sprzedaży prawie zawsze. No chyba, że wyjdą. pozdr. Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kilka słów o parówkach... (drastik)2006-02-15 10:51:31 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Przemek V napisał(a): > [...] Generalnie wizyta w zakładach > mięsnych to najlepszy sposób na przejście na wegetarianizm. Wybierz się jeszcze do zakładów przetwórstwa ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czemu dwa żółtka są zabronione?2006-02-15 12:23:57 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Aretkka napisał(a): > No tak , cenę kształtuje rynek. Mam nadzieję, że gigantów tzn. jaj wazących > około 200 gram, tam nie spotkałeś? Duże były ale z pewnością nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zawartość masła w maśle2006-02-17 09:26:19 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Misiek napisał(a): > Użytkownik "Tatiana" <yennefer12*antyspam*@go2.pl> napisał w wiadomości > news:154adsgh5d1fc.dlg@czarodziejka.net... > >> Jestem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak zmar(y)nować wątróbkę z dorsza?2006-02-19 13:26:03 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Atunia napisał(a): > Witam się pięknie w ten wiosenny ;) poranek, > > Szanowna Grupo, może ma ktoś pomysł/przepis na zmarynowanie wątróbki z dorsza. > Jedzie właśnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ryby2006-02-20 11:07:04 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Kosmos25 napisał(a): > Witajcie, > > Czy ktos wie gdzie mozna znalezc opisy ryb pod wzgledem przydatnosci w > kuchni. np. fladra - tlusta do wedzenia, sola - biala....bla ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia