Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "vati" <v...@p...onet.pl>
Znaleziono: 29 wiadomości





Re: Mrożenie naleśników?

2004-12-16 12:02:59 | vati inne posty tego autora

Ja mroze pierogi zupełnie surowe, tuz po zrobieniu. Nigdy nie miałam z nimi żadnych problemów :) [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: frytkownica i karp

2004-12-17 22:25:44 | vati inne posty tego autora

Jakoś mi ryba z frytkownicy sie nie widzi... poza tym, ze bedzie smakowac frytkami :) [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przechowywanie pierogow na nastepny dzien

2004-12-18 14:20:14 | vati inne posty tego autora

Mozesz je obgotowac. Mozesz tez zamrozic od razu po zrobieniu, smak i konsystencja nic na tym nie traca. Najgorszym wyjsciem byloby zostawienie ich surowych "na przeczekanie" bo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak zrobić ryż na żólty kolor ?

2004-12-19 21:13:58 | vati inne posty tego autora

Najprościej z tym ryżem to po prostu wsypać kurkumę ( tak z łyżeczkę ) do wody, w której gotuje sie ryż :) Od razu wyciągasz żółty. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pytanie o mrozenie

2005-01-24 15:03:20 | vati inne posty tego autora

Ja nigdy nie zamrażam pierogów, ani ich nie przesuszam. Po prostu wkładam do zamrażarki porozkładane na tacce, a potem dopiero przekładam zamrózone juz do woreczków. I zawsze jest z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kokilki

2005-08-21 19:47:34 | vati inne posty tego autora

O, fajnie, tez ostatnio szukałam przepisu na takie danie :) [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

ostrygi

2006-05-07 08:48:00 | vati inne posty tego autora

Mam ostrygi i tak kombinuje co by z nimi zrobic... Nie mam zadnej idei... Myslalam moze o jakims makaronie, ale jaki sos zrobic, zeby do ostryg pasowal? A moze cos innego? Prosze pomysly :) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Sos do nachos

2006-08-12 17:57:48 | vati inne posty tego autora

podawać zimny czy ciepły? :) dziekuje [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sos do nachos

2006-08-13 12:21:06 | vati inne posty tego autora

w kinie podają ciepły sos > > A browara do nacios też ciepłego podajesz? > [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . 2 . [ 3 ]