Szukana fraza: Autor: Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.removeX>
Znaleziono: 359 wiadomości
2006-04-14 17:36:34 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora
eM eL napisal(a): >lepsze od zmian genetycznych wprowadzonych przez czlowieka. Z drugiej >strony masz polowe ludnosci swiata albo niedozywiona albo wrecz glodujaca >gdyz plesn ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Owoce/warzywa w USA - czemu sie tak szybko psuja???2006-04-14 20:35:20 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. napisal(a): >> 2. Przenoszenie przez mieso odpornosci na antybiotyki (transfer of >> antibiotic resistance markers), > >Mylisz wiec ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Owoce/warzywa w USA - czemu sie tak szybko psuja???2006-04-14 21:10:15 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. napisal(a): >>>> 2. Przenoszenie przez mieso odpornosci na antybiotyki (transfer of >>>> antibiotic resistance markers), >>> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: OT Owoce/warzywa w USA - czemu sie tak szybko psuja???2006-04-14 21:19:01 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora
eM eL napisal(a): >> A wiesz ze, na poczatku XX-go wieku panowala naukowa moda na zbawienny >> wplyw promieniowania na zdrowie? - ludzie pili wode radowa, itd. Teraz >> z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Krem czosnkowy2007-08-31 09:15:25 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora
Witam, Nie wie ktos jak sie robi bliskowschodni krem czosnkowy? Eksperymentowalem z jego wykonaniem na podstawie szczatkowych informacji na temat przepisu, ale bez powodzenia. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mrożone obiady2007-08-31 09:07:35 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora
E. napisal(a): >Niestety oprócz bigosu, gołąbków i kotletów mielonych nic mi nie >przychodzi do głowy co jeszcze mozna by ugotować za wczasu a potem po >rozmrożeniu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Ryz "po wegiersku"2007-08-31 09:14:01 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora
Witam, Na Wegrzech kilka razy jadlem bardzo smacznie przyrzadzony ryz. Charakterystyczna cecha byl jego zolty kolor. Orientuje sie ktos jak sie go robi? -- Pozdrowienia, Marcin E ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Lodówka i zmywarka2007-08-31 12:18:56 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora
(Na)Leśnik napisal(a): >Witam. >Tak się złożyło, że lodówkę zmieniam i ja:) >I tylko dlatego, że jest zbyt mała po powiększeniu rodziny. Gdyby nie >to, to nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: parapetówka z mikrofali2007-09-01 15:56:55 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora
prozaKC napisal(a): >Jestem w następującej sytuacji - nowe mieszkanie, znajomi zaproszeni >na parapetówkę w następny łikend - miała być kuchnia wyszykowana na >tip-top ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: 3 kg żurawiny2007-09-04 07:50:21 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora
Lia napisal(a): >>> A powaznie - to może ususzyc? >> >> i co potem z taką suszoną? >> parzyć jak herbatkę? :) > >Jesc - pyszne to jest (i zdrowe), i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia