Szukana fraza: Autor: Shrek <j...@p...onet.pl>
Znaleziono: 345 wiadomości
2003-11-01 19:59:53 | Shrek inne posty tego autora
> > OK juz wszystko wiem :o) > natre ja dzis porzadnie czym tam mi sie spodoba, a jutro ja upieke w > rekawie :o) > Ale koniecznie z nadzieniem ;) Mowie Ci, dopiero ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: i co z tym zrobic ?2003-11-01 21:04:32 | Shrek inne posty tego autora
> Nie nabede do jutra skladnikow na nadzienie :o( No to jest pewna tudnosc :( > ale naszczescie moj chlop nie przepada za slodkosciami wiec pieczenie > tortow mi nie grozi :o)) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: i co z tym zrobic ?2003-11-02 12:17:31 | Shrek inne posty tego autora
> > A czy do tego nadzienia nie nalezy dodac bulki rozmoczonej w mleku > /jak do kotletów/ albo jajka? Wydaje mi sie, ze inaczej nadzienie bedzie sie > sypac ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zielony pieprz w zalewie - do czego uzyc?2003-11-02 12:21:37 | Shrek inne posty tego autora
> >>widzialam w sklepie zielone ziarenka pieprzu w zalewie - do czego sie > > uzywa > >>tego? > > > do wzbogacania sosow np pieczeniowych....swietne ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: SOS SOJOWY2003-11-07 16:02:21 | Shrek inne posty tego autora
Wiki wrote: > witam serdecznie > ostatnio chciałam kupic sos sojowy, na półce w markecie zanlazłam jednak > ogromną liczbę tych sosów, trudno mi było podjąć decyzje ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Krokiety ziemniaczane- z maka, czy bez?2003-11-03 22:56:17 | Shrek inne posty tego autora
dorka wrote: > Witajcie! > Przymierzam sie jutro do zrobienia krokietow, ziemniaki ugotowalam, > poczekaja sobie do jutra. Pogooglowalam i ... zglupialam, szczerze mowiac. > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: SOS SOJOWY2003-11-07 17:22:46 | Shrek inne posty tego autora
>>1. czym sie charakteryzuje sos sojowy "ciemny"? >>2. sosy której firmy uważacie za warte zakupu? >>Wiki > > ====== > ad. 1 - smakiem, zapachem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nóż szefa kuchni2003-11-07 17:29:32 | Shrek inne posty tego autora
EdNarvaniec wrote: > Witam, > Wydaje mi sie, ze juz dojrzalem do zakupu dobrej jakości noża. Przeglądnałem > wiele stron na ten temat. Wybór jest przeogromny od Gerlacha ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nóż szefa kuchni2003-11-08 22:09:36 | Shrek inne posty tego autora
> Oglądnąłem również stronę Fiskarsa. Z danych podawanych prze szwedów wynika, > iż są prawdopodobnie o klasę lepsze od kutych Gerlacha. Czy tak jest w > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gdzie zjesc mozna fondue?2003-11-08 22:22:53 | Shrek inne posty tego autora
Pawel Zapisek wrote: > J.W. w Warszawie za cene nizsza od sredniej krajowej pensji? > Bardzo dobre fondue mozna zjesc w Swietoszku na Starym miescie Warszawa, ul. Jezuicka 6/8 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia