Szukana fraza: Autor: "Kyllyan" <m...@w...pl.invalid>
Znaleziono: 347 wiadomości
2003-12-22 11:24:41 | Kyllyan inne posty tego autora
> > polecam, naprawde niezle http://www.kuger.pl/index.php > Czujna jesteś ;-)) -- pozdrawiam :-)) Sławomir J Marusiński Gdańsk, GG 5420750 [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wracam ?2003-12-22 18:09:21 | Kyllyan inne posty tego autora
> Ignorowały śledzie czy zaliczały je do jakiegoś innego (czytaj: > egzotycznego) zwierzęcego grona ? ;-) > Dorsz, szcupak, okoń, to ryba, a śledź to śledź :-)) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: rosół2003-12-23 03:22:48 | Kyllyan inne posty tego autora
. Jest to zupa > którą gotuje się powoli. > popieram, inaczej zmętnieje. Ja poza tym daję zawsze kapustę włoską. -- pozdrawiam :-)) Sławomir J Marusiński Gdańsk, GG ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: rosół2003-12-23 07:41:42 | Kyllyan inne posty tego autora
. Jeśli gotuje się go dłużej, niż to konieczne, > bardzo traci na smaku (przynajmniej IMO). No tu akurat mam odmienne zdanie. http://tinylink.com/?GrEbfbvJ9W ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pytanie o pyszne i dzialajace drinki :)2003-12-28 05:08:26 | Kyllyan inne posty tego autora
> Jakie drinki polecacie na SYlwestra dla kobiet? Liczy sie zarowno smak, > aromat jak i dzialanie :) Sorry za naiwność, ale jak one mają na te kobiety działać? Zaciekawiony... ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jablecznik2004-01-08 08:12:50 | Kyllyan inne posty tego autora
http://minilien.com/?s0xvReBiVh -- pozdrawiam :-)) Sławomir J Marusiński Gdańsk, GG 5420750 [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jablecznik2004-01-09 03:23:55 | Kyllyan inne posty tego autora
> > Chyba trzeba dosc rowno, szczegolnie ta dolna- Przed godzina wyciagnelam > moje z pieca i dolna warstwa na srodku chyba miala gorke, bo byla nadal > sypka, No właśnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
szpacle2004-01-18 10:50:05 | Kyllyan inne posty tego autora
albo szpatzle. Wie ktoś jak to się robi? -- pozdrawiam :-)) Sławomir J Marusiński Gdańsk, GG 5420750 [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zakwas na żurek - przepis2004-01-20 18:50:24 | Kyllyan inne posty tego autora
Ja w charakterze startera dodaję łyżkę kwaśnego mleka, śmietany, kefiru ,maślanki lub jogurtu. Zależy co akurat mam pod ręką. -- pozdrawiam :-)) Sławomir J Marusiński ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Herbata imbirowa2004-01-20 18:57:16 | Kyllyan inne posty tego autora
> Czy masz dostep do swiezego imbiru, czy tylko w proszku? Bo jesli masz > swiezy, to obierz, pokroj w cienkie plasterki, zalej zimna woda w rondelku > i pogotuj z 10 minut ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia