Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2003-01-31 14:14:47 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > a nie da sie u Was nabyc curry POWDER bez tego dodatkowego > swinstwa? SAME przyprawy minus sol (zeby sie nikt nie > czepial...no!) Jest , teraz jest juz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: elektryczna szczotka2003-02-04 12:22:11 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krzysztof Wróblewski wrote: > nie wierze ze nikt nie uzywa szczotki Karcher'a K50? Uwierz, że nawet nie wiem, z czym ją podawać i jak smakuje. Nawet o niej nie słyszałam. Krycha ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: mielone2003-02-04 12:25:15 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
"walkie!" wrote: > t > Mozna jeszcze zmieszac mielone z papryka, szczypiorkiem, koperkiem. Nawet z drobno posiekanym kiszonym ogórkiem. > Ja tez lubie kukulcze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co mozna zrobic z twarogu?2003-02-06 09:53:59 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: (...) > pokruszony twarog do makaronu, do tego troszke cukru i troche > smietany. Pokruszony twarog do makaronu, sol, pieprz, majeranek. Krycha [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Skład mielonego indyka ?;-o2003-02-06 09:55:03 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Aleksander Kłosiewicz wrote: > Kupiłem z braku laku coś takiego i chciałem dodać do sosu spaghetti... > W trakcie smażenia uzyskałem breję o wyglądzie krochmalu ;-(( > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co mozna zrobic z twarogu?2003-02-06 11:21:44 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Wkn wrote: > (...) > Dzieci widza wszystko inaczej... Wata na patyku, czerwone i pasiaste lizaki, panska skorka, kolorowe groszki z jakas perfuma - za nic bym tego teraz nie zjadła ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co mozna zrobic z twarogu?2003-02-06 13:03:59 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > >Wata na patyku, czerwone i pasiaste lizaki, panska skorka, kolorowe > >groszki z jakas perfuma - za nic bym tego teraz nie zjadla ;-) > jak to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sk?ad mielonego indyka ?;-o2003-02-06 14:21:00 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > >> Kupilem z braku laku cos takiego i chcialem doda? do sosu spaghetti... > >> W trakcie smazenia uzyskalem breje o wygladzie krochmalu ;-(( > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sk?ad mielonego indyka ?;-o2003-02-06 14:38:58 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
"walkie!" wrote: > > Chyba tego nie zjadl, wiec nie ma. Do spaghetti przy kompletnym > > braku czasu i produktow moze byc kielbasa nadzwyczajna. Jak sie > > z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: a co z Wegier...2003-02-10 13:24:21 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
agnicha wrote: > to ja sie wtrace do: co mozna przywiezc z ..Wegier oprócz salami > madziarskiej papryki??? Makaron mają dobry, znajomy Wegier do zupy rybnej specjalnie przywozi. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia