Szukana fraza: Autor: "gregorius" <i...@m...internetdsl.pl>
Znaleziono: 85 wiadomości
2004-09-19 10:04:29 | gregorius inne posty tego autora
No wlasnie taki nugat kojarzy mi sie z nugatem,ale w przepisie jest liczba mnoga i jak zrozumiec 400 g nugatow?Przepis jest w powaznej ksiazce ktorej nie podejrzewam o blad. dzieki greg ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kubek do yerba-mate2004-10-01 12:27:16 | gregorius inne posty tego autora
Witam Jestestem zaskoczony, bo nie wiedzialem ze mate mozna tez mlekiem potraktowac,ale od razu nasuwa mi sie pytanie- chyba nie w tykwie?bo jakos nie wyobrazam sobie pozniejszego parzenia ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: bakłażan2004-10-27 09:00:36 | gregorius inne posty tego autora
Zrob cos banalnie prostego a dobrego upiecz do miekkosci cale baklazany.potem upieczony miazsz (bez skorki)wrzuc do miski szklanej,poczekaj az ostygnie i wypusci plyn, potem go ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pieczenie ryb w soli kamiennej2005-01-04 15:48:43 | gregorius inne posty tego autora
Ale gdzie dostac taka rybe?Jakos nie widzialem jej nigdzie w marketach? pomysl brzmi smacznie i prosto - walory nie podwazalne :) dzieki greg Użytkownik "Wojti" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: mam granata i co z nim zrobic?2004-02-04 17:16:16 | gregorius inne posty tego autora
Na to pytnie granat nie odpowie a ja tak. pozdrowienia wdzieczny grzegorz Użytkownik "boletus" <b...@o...pl> napisał w wiadomości ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody