Szukana fraza: Autor: "anatol" <j...@t...pl>
Znaleziono: 258 wiadomości
2006-11-02 21:20:17 | anatol inne posty tego autora
ikselka napisał(a): > . Ponieważ słoninka u naszych znajomych wygrywa konkurencję z innymi zakąskami, > to idzie jej dużo, więc i chlebka takoż ;-) Kiedyś bywałem w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co wzamian wędlin2006-11-02 22:43:09 | anatol inne posty tego autora
Waldemar napisał(a): > a ja mam parę km od domu sklep, gdzie mogę kupić oryginalne ukraińskie > sało. Tylko droższe od salami toto jest ;-) <Latem zwiedzałem twoją ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co wzamian wędlin2006-11-02 23:47:35 | anatol inne posty tego autora
czeremcha napisał(a): > Spożytkowanie ostatnich zakupów: > > Zrobiłam galaretkę z soku pigwowego z dodatkiem aronii, dolałam 2 łyżki wody > różanej. Mam galaretkę ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co wzamian wędlin2006-11-03 18:40:44 | anatol inne posty tego autora
ikselka napisał(a): > Eee tam ;-) To na piątek, a na resztę tygodnia? < -Tym to się najmniej przejmuję, zawsze jem to na co mam ochotę . A tak apropos, to czemu w piątek ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kura2006-11-03 22:56:19 | anatol inne posty tego autora
andett napisał(a): Czy mógłby mi ktoś poradzić, jak wykorzystać > potem mięso z tej kury. Co z niego można jeszcze zrobić? Z góry dziękuję. A zrób galaretę to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kura2006-11-04 00:11:31 | anatol inne posty tego autora
andett napisał(a): > Planuję na jutro rosół z kury. Czy mógłby mi ktoś poradzić, jak wykorzystać > potem mięso z tej kury. > Co z niego można jeszcze zrobić? Z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kucnia wloska2006-11-04 18:15:41 | anatol inne posty tego autora
Aneczka napisał(a): > > Są też do faszerowania takie grube rurki (nie pamiętam jak się nazywają) > - te już zawsze na surowo nadziewam :) > Canneloni Muszelki można ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kucnia wloska2006-11-04 21:50:18 | anatol inne posty tego autora
czeremcha napisał(a): > To czemu ja widzę, że napisałeś "pycha"? <A tak więcej, to dzieki za przepis, bardzo dobry i szybki do ralizacji no i tani. Pochwały od ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kucnia wloska2006-11-05 11:33:19 | anatol inne posty tego autora
gazdabaca napisał(a): > Kto to jest ta Patrykaka? > Ta kolega? > A co Jaśnie Wielmożnego Gazdę to ineresuję. PATRYK nie boję się tego słowa. Czeremcha wie i tyle, a ty ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: oliwa do chleba2006-11-05 15:50:26 | anatol inne posty tego autora
Czarownik napisał(a): > nie chodzi mi aby zrobic oliwe ale dorobic/przyprawic/ > macza sie w niej goracy chleb i je z ta oliwa Jak w końcu ją kupisz lub wyprodukujesz to dodaj ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia