Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: waldemar z domu <w...@t...de>
Znaleziono: 911 wiadomości





Re: Jakie wino do fondi

2002-02-02 16:40:23 | waldemar z domu inne posty tego autora

Igres wrote: > Proszę o doradą jakie wino powinienem kupić do fondi poradę, fondue, imię jakie fondue? Jak serowe, to białe, wytrawne bordeaux na przykład. Może być lekko ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Potrawy z wszelkiego rodzaju serem

2002-02-02 16:47:26 | waldemar z domu inne posty tego autora

> | Nict wrote: > | > > | > Wlasnie. Prosze o jakies przepisy na potrawy, których glownym > skladnikiem > | > jest jakis ser (NIE TWARÓG) - tlusty, niezdrowy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: a propos frytek (OT)

2002-02-02 19:55:11 | waldemar z domu inne posty tego autora

>> > ja chcialam tylko formalnie zauwazyc, iz stolica NIGDY nie zostala > przeniesiona do Wwy. To po prostu Zygmus III Waza wraz z dworem i > fraucymerem pewnego dnia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pierozki hinduskie

2002-02-02 20:54:02 | waldemar z domu inne posty tego autora

altf4 wrote: > Co to jest garam masala i turmerik? garam masala to mieszanka korzenna, do kupienia w Polsce pod nazwą garam masala. Można zrobić, gdzieś mam przepis. Chyba ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Schweinhaxn i Semmelknödel

2002-02-03 21:07:20 | waldemar z domu inne posty tego autora

altf4 wrote: > Dzięki. To moze mi rozszyfrujesz z czego był sos? Kelner byl na tyle > uprzejmy ze pozwolil mi wziac menu. Cytuje:"A hoiwade schweinshaxn, > kartoffegnedl in ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: piece konwekcyjne

2002-02-04 16:31:48 | waldemar z domu inne posty tego autora

Ula Głuszek wrote: > Witam przesmaczna grupe > Czy jest tutaj specjalista, ktory wie gdzie znalezc wiadomosci na temat ww > piecow. Potrzebne jest dla przyszlej szefowej(na razie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: plasterkowana wedlinka

2002-02-07 18:36:16 | waldemar z domu inne posty tego autora

> sorry, ale wy nie znacie smaku wedlin > > zakup na Polnej szyneczke wedzona w kominie (nie na sztucznym dymie) > i sprobuj (dostawa w czwartki). Ja takowa szyneczke ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Plonace lody

2002-02-07 18:38:50 | waldemar z domu inne posty tego autora

> tak z glupia frant zapytam: naprawde nic ponizej 45 procent nie ma > prawa? > wczoraj robilam wspaniale francuskie danie z poledwiczek wieprzowych. > do tluszczu spod ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Vitelle Tonnato

2002-02-07 19:17:12 | waldemar z domu inne posty tego autora

lolas wrote: > Witam, > > poszukuję receptury na tą potrawę. Jest to cielęcina w sosie > kaparowo-tuńczykowym. Oczywiście zależy mi na recepturze sosu. > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: plasterkowana wedlinka

2002-02-07 19:34:44 | waldemar z domu inne posty tego autora

> > U mnie tez nie, ani Polnej, ani kielbasy, ani komina. Jest za to kielbasa > fryzyjska, ktora Henry sam zjadl, bo nikt inny nie tknal. > No i zachwial moja rownowage ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 20 ... 32 . [ 33 ] . 34 ... 40 ... 80 ... 92