Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Patrycja Kazala <k...@m...pw.edu.pl>
Znaleziono: 451 wiadomości





Re: Sernik a skorka pomaranczowa

2001-01-29 19:16:01 | Patrycja Kazala inne posty tego autora

fghfgh wrote: > I w ten sposób wyladowalam w któras tam wigilie w szpitalu z ciezkim > zatruciem pokarmowym-pomarancze byly na jakichs swinstwach hodowane i w > skórce ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kwasne mleko

2001-01-29 19:20:39 | Patrycja Kazala inne posty tego autora

Agnieszka Litwin wrote: > > Tak... to jedno z wielu mopich ulubionych jedzonek mleczko schlodzone moze > byc z zieleninka (szczypior lub pietrucha). Do tego ziemniaczki polane ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Makarony

2001-01-30 12:04:34 | Patrycja Kazala inne posty tego autora

maua piegowata wrote: > > a w czasie przedświątecznym jakbyś siedziała w kasie w pampersie jak to > > było w HIT-cie stosowane to też może byś zmieniła zdanie. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dzis premierek oglosil...

2001-01-30 19:47:05 | Patrycja Kazala inne posty tego autora

Ania Derejska wrote: > > "Jerzy" <0...@m...pl> wrote > > Uwielbiam flaki!!! Dla mnie to tragedia! > > > Proponuje kurczak (kura) a la flaki :))) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kwasne mleko

2001-01-30 20:02:26 | Patrycja Kazala inne posty tego autora

Klient - rzeczoznawcyap - info wrote: > Nie widze problemu, zeby sobie taka botwinke w domu w > skrzyneczce wychodowac z nasionek..... > > Ok. 5 tygodni po posianiu gotowe ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sernik a skorka pomaranczowa

2001-01-30 20:27:26 | Patrycja Kazala inne posty tego autora

"T.A.P." wrote: > > To straszne, co napisałaś, a ja tak lubię skórki z cytusów, oczywiście do > różnych deserów. > > Teraz się trochę boję, bo czy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Typy mąki

2001-01-31 11:22:15 | Patrycja Kazala inne posty tego autora

Janusz wrote: > > Witam > Jak to jest z typem maki, czy rozdrobnienie maki wzrasta z wielkoscia liczby > np TYP 500 czy odwrotnie i do czego dana maka nadaje sie najlepiej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sheperd's pie

2001-01-31 12:00:23 | Patrycja Kazala inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > Oczywiscie moze byc shepherd's pie bez miesa. To tak na > marginesie. :) i ja taka wersje wlasnie kiedys zrobie :))))) zwl. ze moj wojtek uwielbia takie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Typy mąki

2001-01-31 15:12:45 | Patrycja Kazala inne posty tego autora

Dorota Szeliga wrote: > > mąka poznańska, typ 500 - polecana do ciast kluskowych, pierogowych, na > > pizzę, a także do zasmażek i sosów > > mąka wrocławska, typ ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: inna? lazania :)/Torta meksykanska

2001-02-01 22:01:04 | Patrycja Kazala inne posty tego autora

maua piegowata wrote: > a czy masz moze przepis na te tortillas? u nas to kupe kasy kosztuje te 6 > sztuczek > byuabym dzwieczna niezmiernie:) w puszccce sa 2 przepisy na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 21 . [ 22 ] . 23 ... 30 ... 40 ... 46