Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Piotr Szuta" <l...@p...com>
Znaleziono: 36 wiadomości





Orzech włoski - szczepienie.

2004-01-22 12:15:51 | Piotr Szuta inne posty tego autora

Poszukuje informacji na temat domowego sposobu szczepienia orzecha włoskiego. Piotr Szuta [ więcej ]

Grupa : pl.rec.ogrody

Do znawców czereśni.

2004-06-20 16:14:24 | Piotr Szuta inne posty tego autora

W różnych publikacjach opisujących gatunki czereśnia, można spotkać następującą terminologię : " owoce dojrzewają w trzecim tygodniu dojrzewania czereśni ". Mam w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.ogrody

Re: babka ziemniaczana i kiszka ziemniaczana- Maklowicz

2002-10-28 13:19:31 | Piotr Szuta inne posty tego autora

Zaraz po programie ja zrobiłem, była bardzo smaczna. Piotr Użytkownik "Jola L-L" <j...@i...pl> napisał w wiadomości news:apirjg$f5c$1@news2.tpi.pl... > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: koszt domowego chleba?

2002-10-28 13:30:30 | Piotr Szuta inne posty tego autora

Zawsze wychodzi drożej, ale za to jaka jakość. Piotr Użytkownik "EuGeniusz Dębski" <e...@d...art.pl> napisał w wiadomości ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: babka ziemniaczana i kiszka ziemniaczana- Maklowicz

2002-10-28 13:45:51 | Piotr Szuta inne posty tego autora

Drobna. Piotr Użytkownik "emc" <e...@t...net> napisał w wiadomości news:apje1b$a15$1@newsg3.svr.pol.co.uk... > > "Jola L-L" ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Masło

2003-02-27 13:45:22 | Piotr Szuta inne posty tego autora

Do ubijania smietany na maslo uzywam miksera. Potem plucze je w zimnej wodzie, a nastepnie wyciskam z masla drewniana lyzka nadmiar wody. Piotr [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zapytanie o chleb

2003-03-04 15:16:59 | Piotr Szuta inne posty tego autora

Można upiec, całkiem dobry bez żadnych drożdży, taki który ma trwałość 7-10 dni i się nie kruszy. Piotr [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: O chlebie - nie bylo w archiwum?

2003-02-24 11:43:59 | Piotr Szuta inne posty tego autora

Na 12 godzin przed wrabianiem chleba, wymieszaj zakwas z lodówki z 5 szklankami maki zytniej dodajac tyle letniej wody (okolo 3 szklanek), aby ciasto przpominalo gesta smietane.Jak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: O chlebie - nie bylo w archiwum?

2003-02-24 14:32:54 | Piotr Szuta inne posty tego autora

Oczywiście chodzi, o to aby w przeddzień pieczenia chleba rozmnożyć drożdże w okol 1/3 lisci maki jaka bedzie wykozystana do pieczenia. W ten sposob chleb szybciej rosnie i nie opada ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: chleb razowy

2003-02-24 19:34:08 | Piotr Szuta inne posty tego autora

Make zytnia biala i razowa kupuje sie na runku (maja nawet w duzych miastach), a nie w hipermarkecie. Piotr [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . [ 2 ] . 3 . 4