Szukana fraza: Autor: "rene" <r...@w...pl>
Znaleziono: 109 wiadomości
2004-12-04 06:44:19 | rene inne posty tego autora
[...] ale przy dodawaniu mąki do roztopionej margaryny, miodu i cukru > już trochę gorzej. ja robiłam odwrotnie, do mąki dolewałam masę i mieszałam >Strasznie cięzko mi ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: no to....2005-01-01 10:19:48 | rene inne posty tego autora
> >> Mocy Pudziana, > A kto to jest ten Pudzian i co to za moc, bo nie wiem , czy cieszyć sie z > takich życzeń? http://www.pudzian.pl/ [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: no to....2005-01-01 10:26:05 | rene inne posty tego autora
upssssss, nadrabiam zaległości w czytaniu i zobaczyłam że sie powtórzyłam sorki [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: suszone grzyby...co zrobić?2005-01-15 20:17:26 | rene inne posty tego autora
>> obdarowano mnie suszonymi grzybami (tak na oko trzy, cztery garści) >> ot, taki dar od serca... >> jak to najlepiej spożytkować? > > Sos grzybowy. Albo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: makaron,pieczarki itd2005-01-16 04:49:35 | rene inne posty tego autora
>> witam, >> moze ktos mi pomoze... >> Robie walsnie jakis sos do makaronu, typu spaghetti. Mam podsmazona >> cebulke z czosnkiem, robia sie pieczarki i wlasnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: makaron,pieczarki itd2005-01-16 04:50:32 | rene inne posty tego autora
>> ten sos bedzie ubogi..:(.Mam zamiar przyprawic ten sos po >> wlosku,czyli bazylia,oregano itd...pasuje tunczyk? > > Wg mnie nie pasuje, ale to rzecz gustu. moim ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: naczynia żaroodporne2005-03-10 05:54:54 | rene inne posty tego autora
> Należy stopniowo podgrzewać, postawienie zimnego na dużym ogniu może się > źle skończyć i odwrotnie gwałtowne schłodzenie rozgrzanego również. > Uwaga: szkło ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czego szukacie i nie mozecie kupić ?? z przypraw, dodatków itp.2005-03-23 14:04:12 | rene inne posty tego autora
> Witam, > przymierzam sie do otwarcia sklepu internetowego z przyprawami,dodatkami i > innymi cudami z różnych kuchni świata (kuchnie - chińska, indonezyjska, > tajska ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co to za związek?2005-03-24 05:42:37 | rene inne posty tego autora
> może ktoś napisze, że wyrwał ClSr (cholerny strączek) z rabatki? jak już to SrCl2 [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia