Szukana fraza: Autor: tapta <t...@w...pl>
Znaleziono: 21 wiadomości
2004-11-12 10:20:28 | tapta inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > A co to ta watykanskosc? > Odpowiem zbiorczo :) Jest to taki zaczyn, który odpowiednio się pielęgnuje przez 10 dni, by potem podzielić na 4 części z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zaczyn na chlebek watykański2004-11-12 10:58:04 | tapta inne posty tego autora
BasiaBjk wrote: > Taki łańcuszek szczęścia kulinarny? Coś w tym stylu. > Jaki jest efekt finalny? Tzn. jeśli mozesz, podaj składniki tego > watykańsko-protestanckiego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: surowka z pora2004-11-12 10:59:42 | tapta inne posty tego autora
Asiunia wrote: > Zrobilam wczoraj surowke z pora. Przepis zaczerpniety z Kuchni Polskiej byl > totalnym niewypalem. Kwasne toto (ketchup, musztarda, sok z cytryny - tak > stalo w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Paprykarz Szeciński2004-11-13 08:57:44 | tapta inne posty tego autora
nightmen wrote: > Witam poszukuje przepisu na paprykarz szczeciński > Wiem że temat był niedawno poruszany ale nikt przepisu nie podał > Wiem z czego się robi to przemysłowo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Brak mi pomysłu...2004-12-01 20:35:43 | tapta inne posty tego autora
Atunia wrote: > ..kolejny raz wyjęłam z zamrażarki mięsną paczkę ratunkową. Czyli trzy > kotlety schabowe bez kości. Pewnie przerobię je jutro na kotlety w panierce, > ale ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: smalec domowy wysmażany nie pieczony dla początkującego2004-12-09 21:21:31 | tapta inne posty tego autora
Ryf wrote: > Mozna slonine kroic, ale tez mozna pociac ja w paski, zamrozic i wrzucic do > maszynki do mielenia miesa. Siatka oczywiscie o otworkach do kielbasy. Ale wtedy skwarek ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kebab2004-12-12 10:01:34 | tapta inne posty tego autora
Crimson wrote: > W warunkach blokoeych. > Jak zrobić ? Kebabem to to nie jest, ale kiedyś popełniłam jego namiastkę. Kupiłam jakiejś wieprzowiny (nie pamiętam teraz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
panierka2004-12-12 14:34:56 | tapta inne posty tego autora
Nie, nie ta z KFC (którą wciska mi google przy pytaniu o panierkę). Ale może macie jakiś ciekawe pomysły na panierki do mięs? Standardowa bułka tarta mi się znudziła, a kupne mi ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Domowe wino, czy to ta grupa?2004-11-13 08:58:56 | tapta inne posty tego autora
a...@o...pl wrote: > Dzień dobry, > Postanowiłem zrobić wino, jabłkowe. Jestem leniem. Czy mogę zatem, zamiast > pracowicie wyciskać sok z owoców, kupić po prostu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Domowe wino, czy to ta grupa?2004-11-13 12:29:40 | tapta inne posty tego autora
a...@o...pl wrote: >>Możesz nawet wcale soku nie wyciskać. Jak wrzucisz owoce do gąsiora i >>zasypiesz cukrem, to sok sam się puści. >> > > No tak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia