Szukana fraza: Autor: "Stokrotka" <o...@g...pl>
Znaleziono: 1531 wiadomości
2014-04-12 15:32:23 | Stokrotka inne posty tego autora
> Żeby była miękka, soczysta, możliwa do spożycia na ciepło i na zimno? > Czy długo marynujecie i w czym? > > U mnie to chyba zależy od przypadku albo od mięsa - raz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ...ni ma śmietany! Ni ma niczego!2014-04-14 11:01:54 | Stokrotka inne posty tego autora
A ty widziałaś kiedykolwiek w markecie zwykłe mleko? Bo ja nie. NIe wiem kiedy widziałam mleko po raz ostatni, ale pewnie w jakimś "Społem" około roku 1990. Obecnie są ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak długo2014-04-14 19:43:40 | Stokrotka inne posty tego autora
> jak długo można przechowywać UGOTOWANE NA TWARDO jajka w lodówce Mniej niż surowe, ale ze względu na pisanki , i żal zjadania kolorowego jaja, dopuściła bym tydzień. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak długo się gotuje jaja pszepiurcze?2014-04-16 09:03:39 | Stokrotka inne posty tego autora
>> Jak długo się gotuje jaja pszepiurcze? >> >> Są takie małe, 1,5-2cm, na oko. > > http://www.ilegotowac.pl/eggs-quail-eggs Dzięki. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Do garów Stokrotna !!2014-04-20 21:33:26 | Stokrotka inne posty tego autora
>>.... dać pierwszeństwo testom wykonywanym i sprawdzanym pszez >> komputer. >> Oceny były by obiektywne. Kolejność zadań mogła by być pszypadkowa co >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Hello Dariusz K. Ładziak !! Pogratulować pysznego żurku !!2014-04-22 10:03:05 | Stokrotka inne posty tego autora
Są niezdrowe, zdaje się z powodu dużej ilości holesterolu. Są kraje zabraniające z tej pszyczyny pszerobu, ale myślę, że raz na 5 lat można zjeść. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: miod z mniszka2014-04-29 20:01:01 | Stokrotka inne posty tego autora
>...Karotenoidy zaś są rozpuszczalne akurat w tłuszczach, więc tutaj > nawet nie masz jak ich nie przyswoić, .... > Nie lepiej to zerwać młody mniszek (liście) i zrobić ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: miod z mniszka2014-04-30 19:37:04 | Stokrotka inne posty tego autora
>> ...każdą zupę (zwłaszcza typową jarzynówkę) powinnaś >> wrzucić w kanał, bo przeciez kiedy ugotujesz te wszystkie warzywa, to >> bedziesz miala w garnku ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: miod z mniszka2014-05-01 10:26:15 | Stokrotka inne posty tego autora
>> NIe masz racji, ludzie całe wieki stosowali rosołek z kury na pewne >> dolegliwości. >> Nużki też są gotowane i to długo , i też są lekarstwem, na złamania ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Żywność?2014-05-11 16:35:40 | Stokrotka inne posty tego autora
> Wszystko długoterminowo paczkowane. A w każdej paczce dawka trucizny. > napoje, wędliny, mięso, warzywa. > Ludzie, nie jedzcie tyle(!) tego paczkowanego zatrutego gówna ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia