Szukana fraza: Autor: Shrek <j...@p...onet.pl>
Znaleziono: 345 wiadomości
2004-01-05 09:32:57 | Shrek inne posty tego autora
>>Tez, ale i nada bardzo ladny (nie szary) czerwony kolorek. >>Buraki, tak jak i czerwona kapusta zawieraja w sobie barwnik, ktory >>podobnie jak fenoloftaleina, czy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Romantyczna kolacja we dwoje....2004-01-16 21:56:19 | Shrek inne posty tego autora
LOL. Ubawiem sie setnie! Uznaje Twoja Wyzszosc (a wlasciwie Twojej Zony ;)) Shrek PS. Ale sprobuj mimo to zrobic. Czekam na relacje, czy Twoja Zona jednak po spozyciu bedzie dalej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Romantyczna kolacja we dwoje....2004-01-16 22:34:31 | Shrek inne posty tego autora
> Wiesz jak to dziala? > Najpierw Rycerz przygotowywuje ambrozje, ja je pochlaniam wydajac ochy i achy... > A potem, za czas jakis, przygotowywuje je samodzielnie... > Przy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pytanie do shreka2004-01-17 16:25:19 | Shrek inne posty tego autora
Aneta wrote: > w sprawie sandacza po ogrzemu ,czy może być filet?Bo nie wiem czy ma skórkę > :) a curry czyli sos? > Dziękuję Mowa byla wlasnie o filecie. Tak jest ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: a co ze zsiad^(3)ego mleka?2004-02-20 15:12:44 | Shrek inne posty tego autora
>>> Witam Wszystkich serdecznie, >>> zosta?am ostatnio obdarowana bardzo smacznym mlekiem prosto od >>> krówki. Mniam, z.adne tam pasteryzowanie:-) mleko sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dieta Shreka2004-02-20 22:55:09 | Shrek inne posty tego autora
> Dobra, kochana Krolewna. Moj komputer mam nastawiony na meski glos, > ktory tak do mnie mowi :)) (dobrah, kohanah kroolevnah) > rowniez mowi "groobah, twoosta ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dzwonka łososia - co z nia dobrego zrobic?2004-05-14 11:23:34 | Shrek inne posty tego autora
>> Czy jestes pewna, ze to bedzie pasowalo do dzwonka lososia? >> Bo ja jakos tego w tym zestawieniu nie widze. >> Nie zebym nie lubil warzywek chinskich.... tylko w tej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: glutaminian sodu2004-05-28 10:38:42 | Shrek inne posty tego autora
>>Wszystko sie zgadza, z jednym moze malo istotnym wyjatkiem: smak >>glutaminianu po japonsku nazywa sie AMAMI. > > >>Shrek (purysta jezykowy, jesli chodzi o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Imbir2004-10-18 21:40:11 | Shrek inne posty tego autora
*madzik* wrote: > Dnia 10/18/04 11:20 PM, Shrek napisał/-a: > >> Mozna rowniez dodawac do salatek (ale tzreba bardzo drobno posiekac, >> bo jest twardy). > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sosy z mleczkiem kokosowym2005-04-17 20:36:48 | Shrek inne posty tego autora
Shrek wrote: > >> >> Czy twoje (i Waldka) mleko jest plynne, w temperaturze pokojowej ? >> Bo moje bylo zupelnie sztywne, tak jakby tam w ogole wody nie bylo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia