Szukana fraza: Autor: Paulinka <p...@w...pl>
Znaleziono: 137 wiadomości
2012-09-22 21:15:19 | Paulinka inne posty tego autora
W dniu 2012-09-22 23:05, medea pisze: > W dniu 2012-09-22 22:50, Andromeda pisze: >> Dobrze czytam te twoje pustakowe insynuacje, gdybyś czytała dobrze >> Ikselkę to byś ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.psychologia
Re: Solidarność kobiet.2012-09-22 21:30:25 | Paulinka inne posty tego autora
W dniu 2012-09-22 23:06, medea pisze: > W dniu 2012-09-22 23:02, medea pisze: >> I odwrotnie - można być zupełnie przeciętnym, ale jeśli się ma w >> głowie dobrze ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.psychologia
Re: Prośba...2012-09-26 18:27:35 | Paulinka inne posty tego autora
W dniu 2012-09-26 20:08, medea pisze: > W dniu 2012-09-26 19:18, Ikselka pisze: >> Stąd, że mam DUŻO znajomych w grupach, a pozostali piszący zaśmiecają >> mi skrzynkę ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.psychologia
Ciekawostka2012-09-26 18:50:35 | Paulinka inne posty tego autora
Rozmowa z dzisiaj z koleżanką z pracy. Lekcja religii w podstawówce, sporo dzieciaków zapisanych na zajęcia, ale przychodzi jedna dziewczynka. Ksiądz-nauczyciel w panice. Żeby nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.psychologia
Re: Ciekawostka2012-09-26 19:23:46 | Paulinka inne posty tego autora
W dniu 2012-09-26 21:12, Stokrotka pisze: > Mi sięt o lizanie śmietany bardzo nie podobało uważam, > że konsekwencje są dużo za małe: Wtręt o salezjanach był poboczny, ale ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.psychologia
Re: Słonina!2012-06-12 20:06:46 | Paulinka inne posty tego autora
W dniu 2012-06-12 21:57, Ikselka pisze: > Nawiązując do niedawnej wymiany zdań na temat niedostępności DOBREJ (tj > odpowiednio grubej i nie będącej de facto samą skórą) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak się nazywa...2012-06-14 19:52:27 | Paulinka inne posty tego autora
W dniu 2012-06-14 21:39, Ikselka pisze: > ...delikatny sos z owoców, zagęszczony pektynami? Ma on konsystencję > półpłynną, taki jakby kisiel, ale na pewno nie jest z maką ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Tłusta pani wypowiada się na temat śmietany.2012-06-17 20:08:54 | Paulinka inne posty tego autora
W dniu 2012-06-17 22:00, Ikselka pisze: > Zapomniałabym: lidlowska śmietana Pilos jeszcze jest normalna, ciekawe jak > długo - lubię ją i też kupuję wtedy, kiedy jestem w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: przepis na zawsze żółty naturalny rosół2012-06-18 19:53:44 | Paulinka inne posty tego autora
W dniu 2012-06-18 21:41, medea pisze: > W dniu 2012-06-18 18:22, Ikselka pisze: >> Nazywam je tak, jak napisałaś. Ponieważ te nazwy rzeczywiście (a nie >> pozornie) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: przepis na zawsze żółty naturalny rosół2012-06-18 20:15:25 | Paulinka inne posty tego autora
W dniu 2012-06-18 22:12, Ikselka pisze: > Dnia Mon, 18 Jun 2012 22:04:22 +0200, medea napisał(a): > >> Ciekawe rozwiązanie - klarowanie bulionu przy pomocy mielonego mięsa ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia