Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: pstrąg zapiekany w chlebie

2014-05-26 12:35:59 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> Jeśli chodzi o efekt wizualny, to może lepiej ponacinać całość, >> rozciągnąć, a na koniec poprzeplatać? Pstrąg w sieci, to lepsze >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smardze

2014-05-28 12:58:22 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Basia napisała: >> Postanowiłem użyć do schabu. Zawijanego. Kotletowo rozbite kawałki >> schabu posypałem utłuczonym zielem angielskim. Tu nie wolno sobie >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smardze

2014-05-28 18:31:13 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >>>> Postanowiłem użyć do schabu. Zawijanego. Kotletowo rozbite kawałki >>>> schabu posypałem utłuczonym zielem angielskim. Tu nie wolno ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smardze

2014-05-28 18:35:44 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Basia napisała: > Tak! Papryka, także, a może szczególnie ostra, znakomicie łączy się > z ananasem. Ale nie tylko. Można jeść, jeśli ktoś lubi, jak ja, owoce > z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pstrąg zapiekany w chlebie

2014-05-28 18:43:40 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> Heh... znalazłam bardzo podobny, ze szczegółową instrukcją >> krok po kroku :) >> Nie ukrywam, że pomysłowe :D >> >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smardze

2014-05-28 20:57:28 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> Farsz w sensie nieśpliki i inne trele morele w zawiniątku? Jest coś >> takiego, jak "schab ze śliwką". Potrawa, która znalazła się ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pstrąg zapiekany w chlebie

2014-05-28 21:00:00 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >>>> http://www.olgasmile.com/ryba-w-ciescie-krok- po-krok u >>> Szkoda, że nie pokazali w środku po upieczeniu. >>> >>> Sporo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smardze

2014-05-28 23:20:51 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> Skoro śliwka suszona dobra, to czemu morele nie? Albo rodzynki. Taka w >> tym różnica, że śliwka odymiona bywa, co i schabom się zdarza. Więc to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pstrąg zapiekany w chlebie

2014-05-28 23:23:10 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> W jednej rybie jakoby trzy ryby -- jedna upieczona, inna >> w filecie, kolejna w potrawce z sosem zrobiona. > > To nawet dobre może być, choć po ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smardze

2014-05-29 14:35:15 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Basia napisała: >> Ja też tak lubię. Natomiast banan dobry jest z pieprzem. Czarnym. > > Tego nie wiedziałam, spróbuję. Po prostu z młynka sypiesz pieprz na > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 30 ... 39 . [ 40 ] . 41 ... 50 ... 90 ... 200


  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X