Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Barbara" <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl>
Znaleziono: 43 wiadomości





Re: pierogi z miesem

2005-03-10 09:41:50 | Barbara inne posty tego autora

> pisalam ze ciasta z tej maki nie wychodza, bo nie rosna i w szwecji nie ma > wysokich ciast.. natomiast pierogi bede robix dzis lub jutro i to beda > zwykle > pierogi miesne, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

chleb Fiony - katastrofa :-(

2005-03-23 12:19:11 | Barbara inne posty tego autora

Od jakiegoś czasu zbierałam się, żeby upiec chleb Fiony. Tak wiele osób go chwaliło, że postanowiłam też spróbować. Na początku ciasto wyrosło bardzo ładnie, ale potem w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: chleb Fiony - katastrofa :-(

2005-03-24 08:21:21 | Barbara inne posty tego autora

> ja piekłam z tej samej mąki, na tych samych drożdżach itp.... różniła się > tylko temperaturą woda użyta na początku (raz była ciepła a raz bardzo > ciepła) i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: chleb Fiony - katastrofa :-(

2005-03-24 08:22:45 | Barbara inne posty tego autora

> Hmmm pewności to ni mam bo moje doświadczenia z chlebkiem tyczą się ino > automatów ale z tego zo pamiętam takie rośnięcie i opadanie chleba jest > efektem dodania ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: chleb Fiony - katastrofa :-(

2005-03-24 18:51:38 | Barbara inne posty tego autora

Witaj, > Chyba nie ma jednoznacznej wskazowki... > Mnie tez sie 3-krotnie nie udal - porazka :( A już myślałam, że tylko mnie udało się go zepsuć. > Zauwazylam, ze zawsze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: chleb Fiony - Na pomoc !

2005-03-25 15:24:45 | Barbara inne posty tego autora

> Skończył się piec o 1:00 > Dwa bochenki (keksówki) poszły na śniadanie, norma to jest jeden tej > wielkości. > Mam zamówienie na 6 bochenków i jeszcze na święta ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: chleb Fiony - Na pomoc !

2005-03-26 17:12:47 | Barbara inne posty tego autora

> Zmieniłem trochę przepis, po tej zmianie udaje się zawsze ! (Wykonałem już > 5 pieczeń no to chyba jestem doświadczony ;-) - tylko raz się nie udało > gdy zrobiłem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak mrozić pierogi ?

2005-04-22 14:42:36 | Barbara inne posty tego autora

> Właśnie się zawachałem ... najpierw je ugotować i mrozić > czy bez gotawania ? Ja ostatnio zamroziłam i gotowane i surowe. Efekt był następujący: Surowe w trakcie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak mrozić pierogi ?

2005-04-23 06:21:35 | Barbara inne posty tego autora

> Zrobiłam to samo doświadczenie z tą samą partią pierogów. Efekty > porównywalne do Twoich. Polecam mrożenie już ugotowanych. Z tym, że ja nie > polewam tłuszczem, a ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dania dziesięciominutowe

2005-04-23 13:33:02 | Barbara inne posty tego autora

> Ja jestem zapobiegliwa- zawsze mam cos wlasnej roboty w zamrazarce. > Specjalnie gotuje, pieke, smaze lub dusze wieksza ilosc dan obiadowych, > zeby czesc poporcjowanych ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 3 . [ 4 ] . 5