Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Ciasto rzadkie na naleśniki Ciasto rzadkie na naleśniki

Grupy

Szukaj w grupach

 

Ciasto rzadkie na naleśniki



następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!.POSTED!not-for-mail
From: Animka <a...@t...wp.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Ciasto rzadkie na naleśniki
Date: Thu, 5 Jul 2018 23:44:38 +0200
Organization: ICM, Uniwersytet Warszawski
Lines: 7
Message-ID: <phm3he$1tq$1@news.icm.edu.pl>
NNTP-Posting-Host: 89-65-77-98.dynamic.chello.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.icm.edu.pl 1530827118 1978 89.65.77.98 (5 Jul 2018 21:45:18 GMT)
X-Complaints-To: u...@n...icm.edu.pl
NNTP-Posting-Date: Thu, 5 Jul 2018 21:45:18 +0000 (UTC)
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; rv:45.0) Gecko/20100101 Thunderbird/45.8.0
Hamster/2.1.0.11
X-Mozilla-News-Host: news://news://Localhost:119
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:381066
Ukryj nagłówki

Ile moze stać w lodówce niewykorzystane w całości, przelane do słoika i
zamknięte nakrętką ciasto na naleśniki? 1 dzień, 2 dni, 3 dni?
Jeden dzien to na pewno. Oczywiście trzeba tylko wymieszać.


--
animka

 
Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
07.07 XL
Budyń
Chleb jak u Babci - pyszny i bardzo prosty.
Kilkuletnie jabłka w sklepach!
To.
Gruszkami zasypanam!
Arszenik w ryzu
jabłka
Moje kuchenne ,,teorie" ?
co z tą jarzębiną
Buraczki do słoika
Gruziński sos tkemali!
Cytrynowe przetwarzanie.
Urodzaj ?
Mięso ze sklepu...
Precz z aluminiowymi formami!
I gdzie się to zepsuło?
zabezpieczenie wodomierza zima
Przede wszystkim...
Elżbieta Maria księżna Tarkowska-Chatila
Dzieci Mr Hyde'a.
Islam?
I Bóg stworzył...
A nie mówiłam? :-))
Dawna muzyka tatarska - Salon Tradycji Polskiej
Jaki Geremek, taka opozycja.
Antychryst wsród nas czyli o aktualności Paruzji wg Badeniego i nie tylko
Silnik nawiewu
To oni są najbardziej prześladowani!
Żal mi narodowców i konserwatystów. Naprawdę
My, Polacy - na Marszu i w życiu.


  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X