« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-03-04 14:09:29
Temat: Ciemny burgul,Witam,
Poniewaz kiedys smakowal mi jasny bulgur, wiec ostatnio se kupilem
trzy rodzaju bulguru: ciemny, znow jasny i drobny. Drobny jest podobny
do kuskusu i dobry. Problem jest natomiast z tym ciemnym. Podczas
gotowania strasznie smierdzi - w koncu go przeplukalem i kontynuowalem
gotowanie na swizej wodzie. Smakuje zas tak sobie. Jakies rady co z
tym zrobic?
--
Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla
"Every day I make the world a little bit worse."
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-03-06 08:11:34
Temat: Re: Ciemny burgul,
Uzytkownik "Marcin E. Hamerla" <X...@X...Xonet.Xpl.removeX>
napisal w wiadomosci news:637j025m20bgg8dt25r1q0eab0t54gq0sf@4ax.com...
> Witam,
>
> Poniewaz kiedys smakowal mi jasny bulgur, wiec ostatnio se kupilem
> trzy rodzaju bulguru: ciemny, znow jasny i drobny. Drobny jest podobny
> do kuskusu i dobry. Problem jest natomiast z tym ciemnym. Podczas
> gotowania strasznie smierdzi - w koncu go przeplukalem i kontynuowalem
> gotowanie na swizej wodzie. Smakuje zas tak sobie. Jakies rady co z
> tym zrobic?
>
Co to jest burgul?
Pozdrawiam - Agnieszka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |