Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Co Dziś Na Obiad?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Co Dziś Na Obiad?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-02-17 10:57:13

Temat: Co Dziś Na Obiad?
Od: "Sitek" <s...@p...com> szukaj wiadomości tego autora

Mam kawał dobrej polskiej krowizny w domu co można z niej zrobic na obiad?


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-02-17 12:38:27

Temat: Re: Co Dziś Na Obiad?
Od: "Dalida" <d...@b...pl> szukaj wiadomości tego autora

Podziwiam za odwagę!


Użytkownik "Sitek" <s...@p...com> napisał w wiadomości
news:3a8e58ad@news.artur.pl...
> Mam kawał dobrej polskiej krowizny w domu co można z niej zrobic na obiad?
>
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-02-17 13:33:28

Temat: Re: Co Dziś Na Obiad?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Sat, 17 Feb 2001 11:57:13 +0100, "Sitek" <s...@p...com>
wrote:

>Mam kawał dobrej polskiej krowizny w domu co można z niej zrobic na obiad?
>
cokolwiek z nai zrobisz, to postaraj sie ja gotowac, piec ,
smazyc, dusic jak najdluzej - ze dwa dni. Moze bedzie zdrowa
:o)
Krysia
K.T. - starannie opakowana


-----= Posted via Newsfeeds.Com, Uncensored Usenet News =-----
http://www.newsfeeds.com - The #1 Newsgroup Service in the World!
-----== Over 80,000 Newsgroups - 16 Different Servers! =-----

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-02-17 13:53:20

Temat: Re: Co Dziś Na Obiad?
Od: "Michu #2" <hypo(anty-spam)@box43.gnet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:2...@4...com..
.
> cokolwiek z nai zrobisz, to postaraj sie ja gotowac, piec ,
> smazyc, dusic jak najdluzej - ze dwa dni. Moze bedzie zdrowa
> :o)
> Krysia

to nic nie da priony (odpowiedzialne za BSE) giną w temperaturze 600 st.C

Michu


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-02-17 14:01:48

Temat: Re: Co Dziś Na Obiad?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Sat, 17 Feb 2001 14:53:20 +0100, "Michu #2"
<hypo(anty-spam)@box43.gnet.pl> wrote:

>
>Użytkownik Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> w wiadomości do
>grup dyskusyjnych napisał:2...@4...com..
.
>> cokolwiek z nai zrobisz, to postaraj sie ja gotowac, piec ,
>> smazyc, dusic jak najdluzej - ze dwa dni. Moze bedzie zdrowa
>> :o)
>> Krysia
>
>to nic nie da priony (odpowiedzialne za BSE) giną w temperaturze 600 st.C
>
>Michu
>

zapiekanka w piecu hutniczym wiec?

Krysia
K.T. - starannie opakowana


-----= Posted via Newsfeeds.Com, Uncensored Usenet News =-----
http://www.newsfeeds.com - The #1 Newsgroup Service in the World!
-----== Over 80,000 Newsgroups - 16 Different Servers! =-----

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-02-17 20:22:32

Temat: Re: Co Dziś Na Obiad?
Od: "Gosia R" <g...@s...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik Dalida <d...@b...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:96lr6n$92r$...@n...tpi.pl...
> Podziwiam za odwagę!

tak sobie mysle, ze dopiero teraz warto zaczac jesc tak naprawde krowy...
primo (priono, moze powinno sie mowic?) kto ma byc chory, juz jest, bo
przeciez te krowki nie sa chore od wczoraj, lecz od lat, secundo - miecho
nigdy nie bylo tak kontrolowane jak teraz, wiec pewnie jest pierwsza
klasa...
Gosia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-02-17 22:12:49

Temat: Re: Co Dziś Na Obiad?
Od: "maua piegowata" <m...@b...artcom.pl> szukaj wiadomości tego autora

> zapiekanka w piecu hutniczym wiec?
>
> Krysia
> K.T. - starannie opakowana
>
to ja prosze o przepis na ten piec hutniczy:))))))

pozdry Monika


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-02-19 08:15:40

Temat: Odp: Co Dziś Na Obiad?
Od: "Sitek" <s...@p...com> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Gosia R" <g...@s...pl> napisał w wiadomości
news:96mmdf$ff5$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik Dalida <d...@b...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:96lr6n$92r$...@n...tpi.pl...
> > Podziwiam za odwagę!
>
> tak sobie mysle, ze dopiero teraz warto zaczac jesc tak naprawde krowy...
> primo (priono, moze powinno sie mowic?) kto ma byc chory, juz jest, bo
> przeciez te krowki nie sa chore od wczoraj, lecz od lat, secundo - miecho
> nigdy nie bylo tak kontrolowane jak teraz, wiec pewnie jest pierwsza
> klasa...
> Gosia
>
TWOJE rozumowanie mi sie bardzo podobe chyba sie zajme krowizną.:)


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-02-20 15:56:22

Temat: Re: Co Dziś Na Obiad?
Od: "Justyna Nieć" <i...@k...gliwice.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Sitek" <s...@p...com> napisał w wiadomości
news:3a8e58ad@news.artur.pl...
> Mam kawał dobrej polskiej krowizny w domu co można z niej zrobic na obiad?
> Teraz nie wolno jesć mięsa wołwego bo panuje choroba wsciekłych krów!!!!
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-02-21 06:49:21

Temat: Re: Co Dziś Na Obiad?
Od: Marcin Helinski <h...@m...poznan.pl> szukaj wiadomości tego autora

"Justyna Nieć" wrote:
>
> > Teraz nie wolno jesć mięsa wołwego bo panuje choroba wsciekłych krów!!!!
> >

Naprawde? Od kiedy? :)

pozdrawiam
Marcin

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ] . 2


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

napoje dla zdrowia i urody
Witam żarłoki
do magdy basset
srebrne sztućce
kabaczek, patison i cukinia-to to samo?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »