| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-09-14 11:34:30
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Uzytkownik "Krysia Thompson"
> Qrcze, ale repertuar!!!
> Chodz, bedziesz gotowac w Cafe
>
> Krysia
> Cafe Za Slupem
> K.T. - starannie opakowana
To ja przemycam pod pazucha do cafe najprawdziwsza szarlotke
;))))
hihh ..gdyby to obsluga widziala!
Castle
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-09-14 13:26:11
Temat: Re: Czy macie slabosc do...Krysiu - dokonalas przewrotu na liscie!
Teraz jak ktos poprosi o menu na kolacje we dwoje, to zapewne pojawia sie
propozycje typu: makaron z sosem Uncle Bena i karpatka z pudelka...
Pozdrawiam,
Ania R.
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-14 13:33:16
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
>To ja przemycam pod pazucha do cafe najprawdziwsza szarlotke
>;))))
>hihh ..gdyby to obsluga widziala!
>
>Castle
>
alarm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krysia (daj no kawalek, ale zeby NIKT nie widzial)
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-14 13:36:09
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
>Krysiu - dokonalas przewrotu na liscie!
>Teraz jak ktos poprosi o menu na kolacje we dwoje, to zapewne pojawia sie
>propozycje typu: makaron z sosem Uncle Bena i karpatka z pudelka...
>
>Pozdrawiam,
>Ania R.
teraz jestem ciekawa, kto mnie znienawidzil za taki rozboj w
jasny dzien na grupie...
Krysia
(dzis na kolacje autentyki, ale ta karpatka to mnie
zaintrygowala)
(opanowalam sie przed odpowiedzia na watek "Podpowiedzcie jakies
danko - jestem leniwy" - ...chleb z dzemem)
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-14 13:39:37
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
>mhmm cieplutka, pahnaca cynamonem na kruchym ciescie
>i wogole nie uzywalam stolnicy :))))
A *czego*???
>Castle :))
>pod stolem taaki kawalek laduje Krysiu wprost w twoje lapki
>:)
daj jeszcze. cynamo mnie powala na kolana!!
Ide za jakas godzine na zakupy - jablka widzieja juz na liscie
zakupow w 3 pozycjach (takie do pieczenia, szarlotki - kwasne,
jadalne (braeburns - bardzo dobre) i takie sobie - do suszenia)
Krysia
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-14 13:42:35
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
>teraz to juz wylece nie tylko za sabotaz ;))) przysiegam ze
>"pachnaca"
>az mi sie humor poprawil :))) komu jeszcze szarlotki?
>a komu przepisik? :>
>Castle
>
tez pytanie! dawaj, dawaj, zanim pojde na te cholerne zakupy!
(nie cierpie tegj cotygodniowej krucjaty, jeszcze mi sie tak nie
zdarzylo, zeby czegos nie wyrzucic z lodowki....jestem najedzona
wiec, miejmy nadzieje, nie kupie znow za duzo)
K
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-14 13:43:55
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Uzytkownik "Krysia Thompson"
<K...@h...fsnet.co.uk> napisal w wiadomosci
news:qn14qts866ppvjcrtka3itn1p8tkc2msq2@4ax.com...
>
> >To ja przemycam pod pazucha do cafe najprawdziwsza
szarlotke
> >;))))
> >hihh ..gdyby to obsluga widziala!
> >
> >Castle
> >
>
> alarm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>
> Krysia (daj no kawalek, ale zeby NIKT nie widzial)
> K.T. - starannie opakowana
mhmm cieplutka, pahnaca cynamonem na kruchym ciescie
i wogole nie uzywalam stolnicy :))))
Castle :))
pod stolem taaki kawalek laduje Krysiu wprost w twoje lapki
:)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-14 13:47:29
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Użytkownik "Castle" <j...@i...pl> napisał w
wiadomości news:9nt1jq$a3b$1@news.tpi.pl...
> mhmm cieplutka, pahnaca cynamonem na kruchym ciescie
> i wogole nie uzywalam stolnicy :))))
>
> Castle :))
> pod stolem taaki kawalek laduje Krysiu wprost w twoje
lapki
teraz to juz wylece nie tylko za sabotaz ;))) przysiegam ze
"pachnaca"
az mi sie humor poprawil :))) komu jeszcze szarlotki?
a komu przepisik? :>
Castle
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-14 13:48:54
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Krysia Thompson wrote:
>
> (opanowalam sie przed odpowiedzia na watek "Podpowiedzcie jakies
> danko - jestem leniwy" - ...chleb z dzemem)
>
> K.T. - starannie opakowana
Krysiu nie martw sie - jestes tam godnie zastepowana - pojawil sie
makaron z sosem Uncle Bens hihihi
ps- od widac ze sie pojawilas, co jakis czas odswiezam liste i sa 2-3
nowe posty, a teraz nagle-12 :))
pzdr serdecznie
agi
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-14 14:01:10
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Uzytkownik "Krysia Thompson"
<K...@h...fsnet.co.uk> napisal w wiadomosci
news:o024qtgkl4j0tqtj4una4qlvutg4l6214s@4ax.com...
>
> >mhmm cieplutka, pahnaca cynamonem na kruchym ciescie
> >i wogole nie uzywalam stolnicy :))))
>
> A *czego*???
margaryne ciachalam z maka w miseczce (bo nie mam stolnicy),
a potem predziutko lapkami
na blaszke ciasto utarlam :))))) jak ja lubie kruche ciasto:
2 szkl. maki (krupczatka)
3/4 kostki margaryny albo cala masla (ja tam wole maselko :)
1/3 szkl. kwasnej smietany
3 jaja
1 1/2 lyzeczki proszku do piecz.
szczypta soli,
2 lyzki cukru + 1/3 szkl. cukru do bialek
6 sztuk. jabluszek + 3 lyzki cukru pluscynamon. - usmazyc,
wystudzic.
Margaryne posiekalam z maka BEZ STOLNICY :))) w misce,
dodalam reszte skladnikow, a z jaj tylko zoltka
i do lodowki. 1 godz.
2/3 ciasta na grubych oczkach tarki na srednia blaszke
wysmarowana i opruszona. N to jalblka. Zapiec 20 min.
Potem ubic piane z bialek, cukier dosypuje pod sam koniec.
Ta piane na podpieczone jabluszka, a na nia starte 1/3
ciasta.
jeszcze pachnie :))))
Castle
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |