Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Czy macie slabosc do...

Grupy

Szukaj w grupach

 

Czy macie slabosc do...

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-09-15 11:05:28

Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


>No dobra, to na zaplecze przynieś. :))))
>Kianit
>
na zapleczu siedze ja, wrabujac moja grochowke...prawdziwa.

Krysia
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-09-15 21:44:04

Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Od: "Zowisia" <z...@n...spam.poczta.onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

"Castle" <j...@i...pl> napisał(a):
i "Krysia Thompson piszą do siebie i nas:

"To ja przemycam pod pazucha do cafe najprawdziwsza
> szarlotke
> > >;))))
> > >hihh ..gdyby to obsluga widziala! Castle

> > alarm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
> > Krysia (daj no kawalek, ale zeby NIKT nie widzial)

> mhmm cieplutka, pahnaca cynamonem na kruchym ciescie
> i wogole nie uzywalam stolnicy :)))) Castle :))
> pod stolem taaki kawalek laduje Krysiu wprost w twoje lapki
-----
Kobietki z CafeZSiPZ
ależ wyście się już kompletnie zwirtualizowały,
tak mi się wydaje ...
;-)))

--
Zowisia < mail to: z...@n...spam.poczta.onet.pl >


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-16 03:19:42

Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Od: "Anna Sheridan" <a...@o...com.au> szukaj wiadomości tego autora


Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote in message
news:o024qtgkl4j0tqtj4una4qlvutg4l6214s@4ax.com...
>
> zakupow w 3 pozycjach (takie do pieczenia, szarlotki - kwasne,
> jadalne (braeburns - bardzo dobre) i takie sobie - do suszenia)
>
Krysiu, to tych uzywasz do pieczenia? Ja zawsze myslalam, ze najlepsze to
Granny Smith - te zielone...
Ania


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-16 05:57:09

Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


jak w domu nic nie ma to uzywa wszystkiego co pod rekek wlizie,
ale jak wybieram to albo golden delicious - jesli jablka maja sie
nie rozleciec np tarte aux pommes, ale normalnie do szarlotek
pieczenia jablek oraz jablek do miecha - to "cooking apples"
czyli Bramleys - ogromne i zielone

Krysia
>>
>Krysiu, to tych uzywasz do pieczenia? Ja zawsze myslalam, ze najlepsze to
>Granny Smith - te zielone...
>Ania
>

K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-16 05:59:22

Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


>> i wogole nie uzywalam stolnicy :)))) Castle :))
>> pod stolem taaki kawalek laduje Krysiu wprost w twoje lapki
>-----
>Kobietki z CafeZSiPZ
>ale? wy?cie si? ju? kompletnie zwirtualizowa?y,
>tak mi si? wydaje ...
>;-)))

a jak nam z tym fajnie...ale nie martw sie, sa osoby, ktore
poswiadcza zesmy sa realne tez

Krysia, ktorej VR spodobalo sie od pierwszego kopa ale nie miala
nigdy szansy sprobowac :(
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-17 14:05:57

Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Od: "Dorota Bugla" <b...@a...krakow.pl> szukaj wiadomości tego autora

Marzanna napisała ...
> Moze dlatego, ze miare doswiadczen kulinarnych szlachetniejemy???

cos mi sie nie zdaje ... a w kazdym razie niektorzy z nas nie szlachetnieja
;O
niejaki maz, po spedzeniu calego dnia w pracy, wpada o 18 do domu i rzuca
sie do garnkow, pichci, gotuje, smazy i buk wi co, caly zachwycony, potem to
zjadamy (zwykle jest przepyszne) a potem - po jakiejs godzinie - maz mowi,
glodny jestem moze bysmy do makdonalda pojechali ;O

taki numer ;O
;)

oshin, z nietypowym mezem ;)

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-17 14:32:22

Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Od: <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

> Nikt cie nie znienawidzi. to nie w tym rzecz.
> To smutne jak sie czyta ten watek.
> Moze jestem wyjatkiem [pomimo zalapania sie z galaretkami] ale, ciemno to
> widze, niestety. Nie moge jesc 99% wymienionych w tym watku "potraw" bo po
> prostu ...
> Daruje sobie ostre slowa. Musze jesc z koniecznosci potrawy sporzadzone w
> sposób naturalny. Podobnie jak alergicy. Kiedys nim nie bylem. Dlaczego
> teraz jestem?
> pozdr. Jerzy

Jerzy pewnie, ze smutne ale co maja robic pracujacy? Przeciez 99% z nas pracuje
+ ma rodzine i po prostu nie ma czasu na codzienne gotowanie od podstaw. W
wolny dzien pewnie, ze najwieksza frajda pobawic sie w kuchni. Jak moge to
spedzam w niej i caly dzien i pichce rózne cudenka na nastepny tydzien. Pewnie,
ze nic nie smakuje tak jak domowy makaron, domowe kopytka, pierogi, zupy
prawdziwe bez zadnych kostek Knorra. Ale nie zawsze tak sie daje. Wtedy zostaje
ratowac sie róznymi przyspieszaczami-pamietaj ze to temat z przymruzeniem oka.
My tu nie twierdzimy, ze te sztuczne produkty sa lepsze, po prostu przyznajemy
sie do ich stosowania:
a) bo wygodne
b) bo oszczedzaja czasu, który mozna wtedy spedzic np na spacerze z rodzina
albo przy jakiejs relaksujacej ksiazce

pzdr i przepraszam ze tak na powaznie
agi

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-17 14:45:22

Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Od: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de> szukaj wiadomości tego autora


> Daruje sobie ostre slowa. Musze jesc z koniecznosci potrawy sporzadzone w
> sposób naturalny. Podobnie jak alergicy. Kiedys nim nie bylem. Dlaczego
> teraz jestem?

co to są "potrawy sporządzone naturalnie"? Znaczy surowe, czy jakie? Się
na tym nie znam i naprawdę nie wiem, aby mnie nikt o coś tam nie
podejrzewał.

Waldek

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-17 15:17:36

Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


>Jerzy pewnie, ze smutne ale co maja robic pracujacy? Przeciez 99% z nas pracuje
>+ ma rodzine i po prostu nie ma czasu na codzienne gotowanie od podstaw. W
>wolny dzien pewnie, ze najwieksza frajda pobawic sie w kuchni. Jak moge to
>spedzam w niej i caly dzien i pichce rózne cudenka na nastepny tydzien. Pewnie,
>ze nic nie smakuje tak jak domowy makaron, domowe kopytka, pierogi, zupy
>prawdziwe bez zadnych kostek Knorra. Ale nie zawsze tak sie daje. Wtedy zostaje
>ratowac sie róznymi przyspieszaczami-pamietaj ze to temat z przymruzeniem oka.
>My tu nie twierdzimy, ze te sztuczne produkty sa lepsze, po prostu przyznajemy
>sie do ich stosowania:
>a) bo wygodne
>b) bo oszczedzaja czasu, który mozna wtedy spedzic np na spacerze z rodzina
>albo przy jakiejs relaksujacej ksiazce
>
>pzdr i przepraszam ze tak na powaznie
>agi


albo ma sie czasowa chcice na puree z proszku...juz mi minelo!

Krysia
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-17 15:30:18

Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Od: "MechaGodzilla" <m...@n...pl> szukaj wiadomości tego autora


Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:hv4cqt8e0kt157tp6lfinvg2pbrm4h41l5@4ax.com...
>
>
> albo ma sie czasowa chcice na puree z proszku...juz mi minelo!
>
> Krysia
> K.T. - starannie opakowana

czyli Cafe juz zamkniete?????

a moze boisz sie Wiesz Kogo??/

Mechcia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 ... 13 . [ 14 ] . 15 ... 20


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

do siostry Niesz z Francji (OT)
offtopicowi zboczency
Potrawa zostala podana!
Najżywsza do lat dyskusja!!! Do panów!
a na sniadanko...

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »