Strona główna Grupy pl.misc.dieta Dieta ze Szwedzkiego szpitala

Grupy

Szukaj w grupach

 

Dieta ze Szwedzkiego szpitala

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 12


« poprzedni wątek następny wątek »

11. Data: 2003-04-11 21:29:45

Temat: Re: Dieta ze Szwedzkiego szpitala
Od: j...@p...onet.pl szukaj wiadomości tego autora

> szpinak można zastąpić brokułami lub gotowaną kapustą pekińską
> ja tak robie, udało mi się przełknąć 2 łyżki tego paskudztwa i nigdy więcej
> W brokułach też jest dużo żelaza, czy błonnika jest mniej czy więcej, nie
> wiem, ale jest na pewno
> Kiedy zaczynasz?
>
> --
> Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
kochani dietka jest ok. ale po należy o siebi zadbać.
Szpinak i żelazo to jest delikatne prekłamanie i rząd wielkości nie 0,001 a
0,0001/mg ale dodać czosnku i będzie ok. Ja kupowałem szpinak siekany a nie
mielony (np. bounduell).
Sam spadłem ok 11-12 kg w 3 tygodnie ale przez pierwsze 7 dni zero efektów i
ogólnie bardzo złe samopoczucie ale ale następne dni już ok. najlepiej
smakowało jedzonko wieczorne z 4 dnia diety.
EMI

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


12. Data: 2003-04-12 22:52:16

Temat: Re: Dieta ze Szwedzkiego szpitala
Od: s...@w...pl szukaj wiadomości tego autora

> Dostałem od kogos 13 dniową diete ze szedzkiego szpitala
> Mozna schudnąc od13 do 20kg
> Sukces polega na zmiane przemianie materii w organizmie.

prosze o przesłanie diety!!!!!!!!!!!!!!!please.
z góry dziekuję.
Susi

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

MM - moj tydzien
kasztany jadalne
TEST
test
Prawidlowe odzywianie... (dlugie)

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Prasa do oleju na domowy użytek
niedobory skł. mineralnych a alergie skórne
Sekret Odchudzania z Pasją
Darmowe Mp3 Discopolo 2015 i premiery
Re: Solution Manual Switching and Finite Automata Theory, 3rd Ed by Kohavi, K. Jha

zobacz wszyskie »