« poprzedni wątek | następny wątek » |
41. Data: 2012-03-11 18:50:46
Temat: Re: Dla amatorow kapustyDnia Sat, 10 Mar 2012 23:00:27 +0100, Paulinka napisał(a):
> medea pisze:
>
>>>> Owszem. Tyle ze ja lubię posmak "żywych" buraków, więc najpierw gotuję
>>>> wywar z włoszczyzny i tych "żywych", a potem pod koniec wlewam
>>>> "Krakusa".
>>>
>>> Teściowa niegotująca jest, ale ma ogromnego plusa za Krakusa, bo
>>> wcześniej była torebka z Winiar ;)
>>
>> Mam wrażenie, że mówicie o dwóch różnych produktach. Ty chyba o takim
>> barszczu Krakusa z kartonu, a XL o koncentracie z butelki. Oba produkty
>> zresztą bardzo dobre, tylko ten kartonowy jest do bezpośredniego
>> spożycia, a koncentrat do dodania do zupy/wywaru.
>
> A to nawet nie wiedziałam, że istnieje koncentrat, myślałam, że ten
> gotowy XL do zupy wlewa.
No koncentrat, koncentrat - linkowałam, ale powtórzę:
http://tiny.pl/hpg1x
--
XL
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
42. Data: 2012-03-11 19:14:53
Temat: Re: Dla amatorow kapustyDnia Sun, 11 Mar 2012 10:34:43 +0100, medea napisał(a):
> 100 lat temu, a produkt wciąż ten sam.
To ogromna zaleta - nie cierpię, kiedy się okazuje, ze "to" to już nie
"to"... a tylko opakowanie identyczne.
--
XL
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |