| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-01-12 17:28:00
Temat: Re: Tematy do podzialu - bez Was nie dam rady ;o)
Bożena napisał(a) w wiadomości: ...
>10........ (Wasze tematy ;o))))
polska Wigilia!
:)
Margola
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-01-12 19:38:44
Temat: Odp: FAQ naszej grupy :o)
Użytkownik Art(Gruby) <j...@p...net> w wiadomooci do grup dyskusyjnych
napisał:g...@4...com..
.
> On Fri, 11 Jan 2002 15:53:50 +0100, "Paul" <p...@p...ch>
> wrote:
>
> >Piszesz a bazie przepisow
> ciach
> >koputerze mozna bedzie oczywiscie to poprawic. Co myslisz?
>
> Wyslij do mnie... ciekawy jestem...
>
>
Ja tez... Robie w domu sama baze z przepisami w Accesie, ale jakos kiepsko
mi idzie :(
Anka - porzadkujaca swój maly zbiorek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-01-16 10:35:56
Temat: Re: (wiecej) Tematow do podzialuUżytkownik "Bożena" <b...@s...pw.edu.pl> napisał w wiadomości
news:a1npcs$k3r$1@sunsite.icm.edu.pl...
> Prosze takze o nowe tematy :o)
Nalesniki
Fondue
Grill
Ksiazki/strona Maklowicza
Wok
Chinskie (zwlaszcza sos slodko-kwasny jak w budkach)
Romantyczna kolacja we dwoje
Dieta matki karmiacej
(te 2 ostatnie to przypadkiem w takiej kolejnosci)
:-) Monika
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-01-16 22:13:44
Temat: Re: Tematy do podzialu - bez Was nie dam rady ;o)
Użytkownik "Bożena" <b...@s...pw.edu.pl> napisał w wiadomości
news:a1npcs$k3r$1@sunsite.icm.edu.pl...
> Jak juz zauwazyliscie nie dziala kilka linkow w dziale "Historia", brakuje
> tez adresow do Waszych stron, a strona z przepisami grupowymi wcale jest
> pusta.
> Wiec bardzo prosze Was o pomoc. Moze znajda sie chetni i opracuja jakies z
> nizej podanych tematow. Prosze takze o nowe tematy :o)
>
> 1. Pizza
> 2. Kurczak a la KFC
> 3. Bogracz
> 4. Gofry
> 5. Golonka
> 6. Biszkopt
> 7. Sernik
> 8. Murzynek
> 9. Leczo
> 10........ (Wasze tematy ;o))))
Mój temat:
11. Za godzinę przychodzi do mnie 10 gości. Co im podać?
Kamila Pe.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-01-17 22:46:42
Temat: Re: Tematy do podzialu - bez Was nie dam rady ;o)
> > 11. Za godzinę przychodzi do mnie 10 gości. Co im podać?
> Kartofle.
> Z ze zsiadlem mlekiem (smietanka 30 %), i z koperkiem + sol + pepper
Koniecznie bryzgane ;-)))
pozdrawiam
Gawron
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-01-17 22:47:28
Temat: Re: Tematy do podzialu - bez Was nie dam rady ;o)"Kamila Perczak" <c...@m...pl> a écrit dans le message news:
a27bth$onh$...@n...tpi.pl...
> Mój temat:
>
> 11. Za godzinę przychodzi do mnie 10 go?ci. Co im podać?
>
Kartofle.
Z ze zsiadlem mlekiem (smietanka 30 %), i z koperkiem + sol + pepper
Ewcia + cheddar
--
Niesz !
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-01-18 08:21:17
Temat: Re: (wiecej)!! Tematow do podzialuUżytkownik "Monika Bacińska-Wojewódka" <m...@p...pl> napisał w
wiadomości news:a23l05$nct$1@news.tpi.pl...
> Użytkownik "Bożena" <b...@s...pw.edu.pl> napisał w wiadomości
> news:a1npcs$k3r$1@sunsite.icm.edu.pl...
> > Prosze takze o nowe tematy :o)
No i koniecznie ciasto owocowe z whisky!!!
Jest juz chyba 5-ty raz ostatnio!
:-) Monika
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-01-19 23:54:59
Temat: Re: Tematy do podzialu - bez Was nie dam rady ;o)
Użytkownik "Gawron" <g...@p...fm> napisał w wiadomości
news:25460-1011307792@as1-172.poleczki.dialup.inetia
.pl...
> > Kartofle.
> > Z ze zsiadlem mlekiem (smietanka 30 %), i z koperkiem + sol + pepper
>
> Koniecznie bryzgane ;-)))
Bryzgane, to znaczy jakie? A w ogóle, kartofle ze zsiadłym mlekiem to
absolutnie najpyszniejsze żarcie, jakie miałam w ustach.
Pozdrówka
Kamila Pe.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-01-20 22:11:28
Temat: Re: Tematy do podzialu - bez Was nie dam rady ;o)On Sun, 20 Jan 2002 00:54:59 +0100, "Kamila Perczak"
<c...@m...pl> wrote:
>Bryzgane, to znaczy jakie? A w ogóle, kartofle ze zsiadłym mlekiem to
>absolutnie najpyszniejsze żarcie, jakie miałam w ustach.
>
>Pozdrówka
>
>Kamila Pe.
>
Sprawdz w archiwum... tylko sie nie zalam...;-)))
Art(Gruby)
Abyssus abyssum invocat.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-01-20 22:23:28
Temat: Re: Tematy do podzialu - bez Was nie dam rady ;o)
>
>>Bryzgane, to znaczy jakie? A w ogóle, kartofle ze zsiad?ym mlekiem to
>>absolutnie najpyszniejsze ?arcie, jakie mia?am w ustach.
>>
>>Pozdrówka
>>
>>Kamila Pe.
>>
>Sprawdz w archiwum... tylko sie nie zalam...;-)))
>
>Art(Gruby)
>Abyssus abyssum invocat.
a one, te kartofle, nie purkane byly, czy jak tam? wariant
jakis, moze Beskid Zachodni
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |