| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-09-18 07:47:13
Temat: Re: Jak to jest z kruchym ciastem?Użytkownik "Lilla" <l...@b...lublin.pl> napisała:
> Iwona napisala wyraznie, ze uzywa 4 szkl., czyli ok. 70 dag maki
> i caly proszek do pieczenia jest jak najbardziej odpowiedni na taka
> ilosc maki.
Przeczytalam post Kasi, ktora slusznie zwrocila uwage, ze do ciasta
kruchego nie dodaje sie proszku do pieczenia, a wiec nie mozna
oczekiwac, ze ciasto wyrosnie.
Z proszkiem to juz bedzie ciasto polkruche, ktore szczerze mowiac
bardziej mi odpowiada smakowo niz ciasto kruche.
Pozdrawiam
Lilla
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-09-18 09:03:13
Temat: Re: Jak to jest z kruchym ciastem?> Czy w cukierni uzywacie innych miarek niz standardowa szklanka? ;-)
oczywiscie, ze innych - precyzyjnej wagi i tylko dlatego nasze ciasto od
pierwszego dnia dzialalnosci do dzisiaj (pol roku) dzien w dzien jest takie
samo :)
> A przepis oczywiscie mozesz podac, sprawdzimy, czy jest naprawde
sorki jutro zapomnialem o tym :(
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |