| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-10-30 19:38:19
Temat: Re: Ktoś napisał, ja sprawdziłem
Użytkownik <a...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:1...@n...onet.pl...
> Myślę że można pokąbinować z tym przepisem zmieniając proporcje i dodając
mleka
> skondensowanego i może będzie likier. Pozdrawiam Artur
>
Chyba nie najlepszy pomysl z tym mlekiem. Na moje wyczucie nie smakuje, ale
wiadomo - rzecz gustu. Pigwowke kocham wlasnie za jej kwaskowatosc. W tym
kierunku jest tez szwedzki Yortron, z takich jagodek rosnacych w lasach kola
podbiegunowego. A ciekawe jak by z glogu cos spreparowac? Albo z hibiskusa?
Agata Solon, naturalna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-10-31 00:09:53
Temat: Re: Ktośnapisał, ja sprawdziłemFrom: "Agata Solon" <a...@p...onet.pl>
Pigwowke kocham wlasnie za jej kwaskowatosc.
Agata Solon, naturalna
++++++++++++++++++++++
Nire wiem, czy wiecie, ale skorka z owocow kiwi jest kwaskowata.
Usmazone owoce w cykrze z dodatkiem skorki maja bardzo ciekawy smak.
Mnie jednak najbardziej 'wchodzi' skorka :-)
A tak w ogole, to lubie kiwi wowczas, kiedy sa miekkie. Wowczas tez sa najczesciej
przecenione, jako niepelnowartosciowe.
A dla mnie wlasnie takie sa najlepsze.
:-))) Barbara
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.408 / Virus Database: 230 - Release Date: 2002.10.26
--
Zaplanuj wakacje: http://www.travelbook.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |