« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-03-14 11:25:40
Temat: KulinariaZnalazlam swietna stronke: www.kulinaria.pl Szczegolnie polecam Rozki
francuskie. A przy okazji moze szanowne grupowiczki albo grupowicze wiedza co to
jest: ser (jaki?) obtoczony w zoltku i bulce i chyba usmazony na patelni.
Chcialabym zrobic cos takiego, ale nie znam nazwy tego smakolyku, a poza tym nie
znam dokladnych skladnikow.
Z gory dziekuje i pozdrawiam
Wilma
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-03-14 12:06:17
Temat: bylo: Re: Kulinaria jest wyprarzany syrsprawdz:
http://niusy.onet.pl/niusy.html?t=watek&group=pl.rec
.kuchnia&tid=2315807
iza
> Znalazlam swietna stronke: www.kulinaria.pl Szczegolnie polecam Rozki
> francuskie. A przy okazji moze szanowne grupowiczki albo grupowicze wiedza co
to
> jest: ser (jaki?) obtoczony w zoltku i bulce i chyba usmazony na patelni.
> Chcialabym zrobic cos takiego, ale nie znam nazwy tego smakolyku, a poza tym
nie
> znam dokladnych skladnikow.
> Z gory dziekuje i pozdrawiam
> Wilma
>
>
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-03-14 12:17:34
Temat: Re: Re: Kulinaria jest wyprarzany syr
Użytkownik <i...@y...com> napisał w wiadomości
news:71de.00000001.3aaf5ea1@newsgate.onet.pl...
: sprawdz:
:
: http://niusy.onet.pl/niusy.html?t=watek&group=pl.rec
.kuchnia&tid=2315807
:
: iza
Dziekuje. Znalazlam i poczytam sobie ;o)
Wilma
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-03-14 20:13:59
Temat: Re: Kulinaria
Użytkownik "{Wilma}" <w...@o...pl> napisał w wiadomości
news:98nkft$mqh$1@galaxy.uci.agh.edu.pl...
> Znalazlam swietna stronke: www.kulinaria.pl Szczegolnie polecam Rozki
> francuskie. A przy okazji moze szanowne grupowiczki albo grupowicze wiedza
co to
> jest: ser (jaki?) obtoczony w zoltku i bulce i chyba usmazony na patelni.
=> Cześć - ja jadłem ser camembert (polski ) w ten sposób smażony z
żurawinowym dżemem. Piotrek Grubcio. PYCHA!
> Chcialabym zrobic cos takiego, ale nie znam nazwy tego smakolyku, a poza
tym nie
> znam dokladnych skladnikow.
> Z gory dziekuje i pozdrawiam
> Wilma
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-03-18 16:42:22
Temat: Re: Kulinariaco do tego sera, to mozna jeszcze go zmodyfikowac:
plastry sera 2 razy ciensze i szynka. ukladasz plaster sera, plaster szynki
i plaster ser, wszystko opanierowujesz i smazysz .Po usmazeniu polewasz juz
na talerzu sosem tatarskim i podajesz .
Smacznego
Marek
Użytkownik "{Wilma}" <w...@o...pl> napisał w wiadomości
news:98nkft$mqh$1@galaxy.uci.agh.edu.pl...
> Znalazlam swietna stronke: www.kulinaria.pl Szczegolnie polecam Rozki
> francuskie. A przy okazji moze szanowne grupowiczki albo grupowicze wiedza
co to
> jest: ser (jaki?) obtoczony w zoltku i bulce i chyba usmazony na patelni.
> Chcialabym zrobic cos takiego, ale nie znam nazwy tego smakolyku, a poza
tym nie
> znam dokladnych skladnikow.
> Z gory dziekuje i pozdrawiam
> Wilma
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |