Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Lamerskie pytanie o kwaśną śmietan

Grupy

Szukaj w grupach

 

Lamerskie pytanie o kwaśną śmietan

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-07-18 05:38:59

Temat: Re: Lamerskie pytanie o kwaśną śmietan
Od: "Artur Z" <a...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora


Zwroc uwage na roznice w nazwach smietana i smietanka.Ta druga zawsze jest
slodka(przynajmniej dawniej tak bylo) 'smietana' powinna byc kwasna.Wydaje
mi sie ze widziale tez smietanay opisane na pudelku jako 'kwasne'.A co do
tzatziki to oryginalnie daje sie jogurt. Byla chyba juz taka dyskusja,ze
jogurty greckie czy tureckie maja konsystencje taka jak nasz serek homo,stad
trudno uzyskac wlasciwy efekt.
Artur



--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

makaron z tunczykiem w smietanie [P]
Własne wino; wiśnie i porzeczki; fermentacja w miazdze; kwas pruski?
Magdy Bassett brownies- wspomnienie
A JA TĄ GRUPKĘ LUBIĘ!!!
nareszcie :-)

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »