następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!3.eu.feeder.erj e.net!feeder.erje.net!newsreader4.netcologne.de!news.netcologne.de!peer01.ams1! peer.ams1.xlned.com!news.xlned.com!peer02.ams4!peer.am4.highwinds-media.com!new s.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-sp o-a-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail Date: Sat, 23 Jul 2022 20:03:02 +0200 MIME-Version: 1.0 User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:91.0) Gecko/20100101 Thunderbird/91.11.0 Newsgroups: pl.rec.kuchnia Content-Language: pl From: cef <c...@i...pl> Subject: Lepiszcze do masy Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit Lines: 13 Message-ID: <62dc37d6$0$558$65785112@news.neostrada.pl> Organization: Telekomunikacja Polska NNTP-Posting-Host: 83.27.138.55 X-Trace: 1658599382 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 558 83.27.138.55:64638 X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl X-Received-Bytes: 1655 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:383620 Ukryj nagłówki Czym zagęścić masę do kotletów rybnych tak, żeby lepiej się trzymała |
Zobacz także