Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: gnocchi verdi

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: gnocchi verdi

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-04-19 05:35:07

Temat: Re: gnocchi verdi
Od: b...@d...com.pl (Herbatka) szukaj wiadomości tego autora

-----Original Message-----
From: hmmm <k...@p...com>
To: p...@n...pl <p...@n...pl>
Date: 19 kwietnia 2000 01:14
Subject: Re: gnocchi verdi


>Herbatka <b...@d...com.pl> napisała:
>
>> 285 g swiezego szpinaku, ugotowanego (pare minut we wrzatku wystarczy),
>> odcisnietego mocno i posiekanego drobniutko
>
>wazyc przed czy po gotowaniu? (ciach)
>hmmm
>
Oczywiscie po (surowego to bedzie jakies 40 w porywach do 50 dag - zalezy
ile odpadow i jak mocno potrafisz wycisnac).
Herbatka

--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2000-04-19 10:39:18

Temat: Re: gnocchi verdi
Od: "Ana" <a...@e...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

A czy można z mrożonego? (dobrze odparowanego)

--
Ania K.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-04-19 15:40:20

Temat: Odp: gnocchi verdi
Od: <b...@t...pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik Ana <a...@e...com.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych
napisał:8dk2ct$1njl$...@n...ipartners.pl...
> A czy można z mrożonego? (dobrze odparowanego)
>
> --
> Ania K.

Jeżeli masz ny myśli czy można z mrożonych kluseczek ? to
odpowiedż jest TAK !
Wrzucaj zamrożone na gotującą się wodę, zakładam że przed
zamrożeniem obsypałaś je trochę mąką.
Ryszard
---
[http://www.makaron.pl]
[Jedyny Polski Serwis Makaronowy]

>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Re: Odp: bigos - DLUGIE
napój buraczno-czosnkowy poszukiwany
podpiwek?
gnocchi verdi
Sose do miesa!

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »