« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-04-19 05:35:07
Temat: Re: gnocchi verdi-----Original Message-----
From: hmmm <k...@p...com>
To: p...@n...pl <p...@n...pl>
Date: 19 kwietnia 2000 01:14
Subject: Re: gnocchi verdi
>Herbatka <b...@d...com.pl> napisała:
>
>> 285 g swiezego szpinaku, ugotowanego (pare minut we wrzatku wystarczy),
>> odcisnietego mocno i posiekanego drobniutko
>
>wazyc przed czy po gotowaniu? (ciach)
>hmmm
>
Oczywiscie po (surowego to bedzie jakies 40 w porywach do 50 dag - zalezy
ile odpadow i jak mocno potrafisz wycisnac).
Herbatka
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-04-19 10:39:18
Temat: Re: gnocchi verdiA czy można z mrożonego? (dobrze odparowanego)
--
Ania K.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-04-19 15:40:20
Temat: Odp: gnocchi verdiUżytkownik Ana <a...@e...com.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych
napisał:8dk2ct$1njl$...@n...ipartners.pl...
> A czy można z mrożonego? (dobrze odparowanego)
>
> --
> Ania K.
Jeżeli masz ny myśli czy można z mrożonych kluseczek ? to
odpowiedż jest TAK !
Wrzucaj zamrożone na gotującą się wodę, zakładam że przed
zamrożeniem obsypałaś je trochę mąką.
Ryszard
---
[http://www.makaron.pl]
[Jedyny Polski Serwis Makaronowy]
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |