Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia mąka ziemniaczana Odp: mąka ziemniaczana

Grupy

Szukaj w grupach

 

Odp: mąka ziemniaczana

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!news.one
t.pl!news.pik-net.pl!not-for-mail
From: "Sylvi" <s...@a...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Odp: mąka ziemniaczana
Date: Mon, 30 Apr 2001 09:50:33 +0200
Organization: PIK-Net Sieci Rozlegle - http://www.pik-net.pl
Lines: 40
Message-ID: <9cj5mk$q15$1@shilo.silesia.pik-net.pl>
References: <3aed023b$1@news.vogel.pl> <3...@n...vogel.pl>
<3aed0597$1@news.vogel.pl> <3aed0ceb$1@news.vogel.pl>
<3...@n...vogel.pl>
Reply-To: "Sylvi" <s...@a...pl>
NNTP-Posting-Host: pc50.silesia.pik-net.pl
X-Trace: shilo.silesia.pik-net.pl 988617236 26661 213.186.64.99 (30 Apr 2001 07:53:56
GMT)
X-Complaints-To: n...@s...silesia.pik-net.pl
NNTP-Posting-Date: 30 Apr 2001 07:53:56 GMT
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:50654
Ukryj nagłówki

Ja równiez dziele na 4 czesci, chociaz w ta 4-tą czesc daje maki troszke wie
cej (wystaje wysoki rożek nad resztą poziomu ziemniakóww) :-)

Natomiast jesli sie za malo "lepią" to dodaje drugie jajko...
Wychodza pyszne jesli sie nie robia "rozstępy" z ciasta w czasie kulania i p
o ukulaniu ;-)

Użytkownik Barbara <b...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjn
ych napisał:3...@n...vogel.pl...
>
> Użytkownik "asia" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:3aed0ceb$1@news.vogel.pl...
> >
> > Barbara <b...@p...onet.pl> wrote in message
> > news:3aed0597$1@news.vogel.pl...
> >
> . Ja zawsze wyjmuje jedna kluske, przekrawam na
> > pol - jesli jest w srodku ugotowana to wyjmuje wszystkie.
> > Te kluski przewaznie podaje sie z miesem pieczonym (klasyczne to rolady)
i
> > jakas surowka (kapusta kiszona+marchew+jablko, lub czerwona kapusta
> > gotowana) i z sosem. O ile pamietam jestes wege wiec to odpada, ale mysl
e
> ze
> > np. sos grzybowy bylby calkiem niezly.
>
> Bardzo dziękuję za przepis, z sosem bezmięsnym z pewnością będą pyszne
> no i z tradycyjną śląską czerwoną kapustą.
>
> dziękuję i pozdrawiam
> Basia
> >
> > Pozdrawiam
> > Asia
> >
> >
>
>


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
30.04 Bogusław Kempny
30.04 Barbara Olszewska
01.05 l...@i...uj.edu.pl (Leszek(Lechu) Marmon)
01.05 Ania Derejski
01.05 i...@y...com
03.05 WP
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK
Kara wiezienia.