« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!news.one t.pl!news.pik-net.pl!not-for-mail From: "Sylvi" <s...@a...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Odp: mąka ziemniaczana Date: Mon, 30 Apr 2001 09:50:33 +0200 Organization: PIK-Net Sieci Rozlegle - http://www.pik-net.pl Lines: 40 Message-ID: <9cj5mk$q15$1@shilo.silesia.pik-net.pl> References: <3aed023b$1@news.vogel.pl> <3...@n...vogel.pl> <3aed0597$1@news.vogel.pl> <3aed0ceb$1@news.vogel.pl> <3...@n...vogel.pl> Reply-To: "Sylvi" <s...@a...pl> NNTP-Posting-Host: pc50.silesia.pik-net.pl X-Trace: shilo.silesia.pik-net.pl 988617236 26661 213.186.64.99 (30 Apr 2001 07:53:56 GMT) X-Complaints-To: n...@s...silesia.pik-net.pl NNTP-Posting-Date: 30 Apr 2001 07:53:56 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:50654 Ukryj nagłówki Ja równiez dziele na 4 czesci, chociaz w ta 4-tą czesc daje maki troszke wie |
Zobacz także