| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-11-05 12:32:50
Temat: podsmażone pieczarki i co dalej?Witam
Znowu zostałam obdarowana czymś.. to coś to dwa słoiki podsmażonych
pieczarek.
Czy oprócz zjedzenia na ciepło samych coś jeszcze można z tego zrobić? dodać
do jakiegoś farszu, sosu itp? Przydałoby się coś na obiad dziś wymyśleć..
Dzięki z góry
Magda
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-11-05 12:40:37
Temat: Odp: podsmażone pieczarki i co dalej?
Użytkownik magdary <m...@p...wp.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:7...@2...17.161.98...
> Witam
> Znowu zostałam obdarowana czymś.. to coś to dwa słoiki podsmażonych
> pieczarek.
> Czy oprócz zjedzenia na ciepło samych coś jeszcze można z tego zrobić?
dodać
> do jakiegoś farszu, sosu itp? Przydałoby się coś na obiad dziś wymyśleć..
> Dzięki z góry
>
> Magda
>
no... zupka pieczarkowa jak marzenie
lub tradycyjna - "polska" pizza,
albo tarta pieczarkowa,
albo pieczarki w smietanie,
w ostateczności ugotować kapuchę kiszona i zrobić farsz do pierogów,
ale to trochę pracochłonne.
ula.
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-05 12:46:38
Temat: Odp: podsmażone pieczarki i co dalej?
Użytkownik "magdary" <m...@p...wp.pl> napisał w wiadomości
news:7421-1004963565@213.17.161.98...
> Witam
> Znowu zostałam obdarowana czymś.. to coś to dwa słoiki podsmażonych
> pieczarek.
> Czy oprócz zjedzenia na ciepło samych coś jeszcze można z tego zrobić?
dodać
> do jakiegoś farszu, sosu itp? Przydałoby się coś na obiad dziś wymyśleć..
> Dzięki z góry
>
> Magda
>
moze paszteciki??? bardzo dobre, mniam!
27.10 pod haslem "paszteciki rewelacyjne"
zamaist trzec pieczarki po prostu zmielic
pozdrawiam
Mechcia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-05 14:46:38
Temat: Re: podsmażone pieczarki i co dalej?> > Witam
> > Znowu zostałam obdarowana czymś.. to coś to dwa słoiki podsmażonych
> > pieczarek.
> > Czy oprócz zjedzenia na ciepło samych coś jeszcze można z tego zrobić?
> dodać
> > do jakiegoś farszu, sosu itp? Przydałoby się coś na obiad dziś
wymyśleć..
> > Dzięki z góry
> >
> > Magda
> >
> no... zupka pieczarkowa jak marzenie
> lub tradycyjna - "polska" pizza,
> albo tarta pieczarkowa,
> albo pieczarki w smietanie,
> w ostateczności ugotować kapuchę kiszona i zrobić farsz do pierogów,
> ale to trochę pracochłonne.
> ula.
wiem:) ugotuję kapustę i zrobię naleśniki:))))) będą paszteciki jak na
wigilię u mojej mamy:)
no ale ona robi z prawdziwymi grzybami... więc będą trochę oszukane:))
Dziękuję
Magda
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-05 19:02:43
Temat: Re: podsmażone pieczarki i co dalej?Użytkownik "magdary" <m...@p...wp.pl> napisał w wiadomości
news:7421-1004963565@213.17.161.98...
> Witam
> Znowu zostałam obdarowana czymś.. to coś to dwa słoiki podsmażonych
> pieczarek.
> Czy oprócz zjedzenia na ciepło samych coś jeszcze można z tego zrobić?
dodać
> do jakiegoś farszu, sosu itp? Przydałoby się coś na obiad dziś wymyśleć..
> Dzięki z góry
>
> Magda
>
Ja bym dodała do podsmażonego mięsa mielonego + przyprawy + zielony groszek
(uwielbiam zielony groszek:-). Dodać do ryżu lub makaronu i obiad / kolazja
gotowa:-)
Pozdr.
Monika
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |