Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia rafaello

Grupy

Szukaj w grupach

 

rafaello

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-04-04 12:36:38

Temat: rafaello
Od: "Jacek" <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Co zrobić, aby ciasto kruche pod bezowym nie było zakalcem?

--
Jacek



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-04-08 17:21:20

Temat: Odp: rafaello
Od: "brzoskwinia" <M...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik Jacek <s...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:b6mmin$e5f$...@a...news.tpi.pl...
> Co zrobić, aby ciasto kruche pod bezowym nie było zakalcem?
>
> --
> Jacek
>
Moze podpiec najpierw lekko to kruche i dopiero nalozyc beze i znow wstawic
do piekarnika?
Monika


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Panierka z sezamem ?
Szukam przepisu na ciacho.
marynata i świnka
Własnie leciał fajny program na tv
pierniko-murzynek- czy bez jajek? POMOCY

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »