« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-12-30 12:38:22
Temat: Paluszki krabowe do sałatki - PANIEROWAĆ I SMAŻYĆ???Pisaliście ostatnio o sałatce z paluszkami krabowymi i zakupiłam
takowe, bo bardzo kraby lubię. Mam tylko małe pytanie: czy paluszki
krabowe - takie mrożone - mam przed dodaniem do sałatki panierować i
usmażyć jak np. paluszki rybne??? I potem co?? Pokroić czy poukładać
gorące na sałatce?
Mam nadzieję,że uda mi się wypróbować ten specjał w Sylwestra.
Pozdrawiam serdecznie w przedostatnim dniu Roku:)
--
***Tashunko***
P.S. keks upieczony według Waszych przepisów na Święta był pyszny!
P.S.2. schab ze śliwkami i z czosnkiem - piekł mąż, nie chciał mnie
dopuścić, bo miał ochotę poeksperymentować w kuchni:) Rezultat - palce
lizać!! )
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-12-30 13:07:36
Temat: Re: Paluszki krabowe do sałatki - PANIEROWAĆ I SMAŻYĆ???
Użytkownik "Tashunko" <t...@T...pl> napisał w
wiadomości news:bsrri4$m6f$1@news.onet.pl...
>
> Mam tylko małe pytanie: czy paluszki
> krabowe - takie mrożone - mam przed dodaniem do sałatki panierować i
> usmażyć jak np. paluszki rybne??? > --
> ***Tashunko***
> Witam ,
ja paluszki krabowe po prostu rozmrazam i kroje lub siekam takie
niepodgrzane , ale moze ktos robi inaczej .... A moze sa specjalne przepisy
na salatki z paluszków krabowych na ciepło ?
pozdrawiam i zycze smacznego
Iwona
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-12-30 13:50:33
Temat: Re: Paluszki krabowe do sałatki - PANIEROWAĆ I SMAŻYĆ???
Użytkownik "Tashunko" <t...@T...pl> napisał...
> Pisaliście ostatnio o sałatce z paluszkami krabowymi i zakupiłam
> takowe, bo bardzo kraby lubię.
uwaga techniczna - te paluszki maja niewiele wspolnego z krabami...
mac.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-12-30 19:30:15
Temat: Re: Paluszki krabowe do sałatki - PANIEROWAĆ I SMAŻYĆ???
Użytkownik "Tashunko" <t...@T...pl> napisał w
wiadomości news:bsrri4$m6f$1@news.onet.pl...
> Pisaliście ostatnio o sałatce z paluszkami krabowymi i zakupiłam
> takowe, bo bardzo kraby lubię. Mam tylko małe pytanie: czy paluszki
> krabowe - takie mrożone - mam przed dodaniem do sałatki panierować i
> usmażyć jak np. paluszki rybne??? I potem co?? Pokroić czy poukładać
> gorące na sałatce?
> Mam nadzieję,że uda mi się wypróbować ten specjał w Sylwestra.
>
> Pozdrawiam serdecznie w przedostatnim dniu Roku:)
> --
Zrób ciasto naleśnikowe na piwie...potem maczaj paluszki i smaż :)
mozna by spróbowac tez z ciastem na wodziemineralnej gazowanej..tak zeby to
wyszło pulchne :)
a poza tym to pycha
Marek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-12-31 07:07:42
Temat: Re: Paluszki krabowe do sałatki - PANIEROWAĆ I SMAŻYĆ???
"mac" <m...@s...killer> wrote in message
news:bss009$kp8$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Tashunko" <t...@T...pl> napisał...
>
> > Pisaliście ostatnio o sałatce z paluszkami krabowymi i zakupiłam
> > takowe, bo bardzo kraby lubię.
>
> uwaga techniczna - te paluszki maja niewiele wspolnego z krabami...
>
> mac.
>
> Bardzo sluszna uwaga.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |