« poprzedni wątek | następny wątek » |
21. Data: 2002-06-04 10:25:16
Temat: Odp: Paprocie +OT kulinarnie
Użytkownik "Janusz Czapski" <j...@p...pl> napisał w wiadomości
news:adfotl$2cl$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Basia Kulesz" <b...@p...gliwice.pl> napisał w wiadomości
> news:adfm2j$o4t$1@zeus.polsl.gliwice.pl...
> >
> > A czy hyzop w końcu posadziłeś?? Bo przypomnę, że ponoć sprzyja
owocowaniu
> > winorośli:))
> Między bajki to wzćpanna włóż! :-)
Aha - tak jak z roślinami odstraszającymi ślimaki i komary?
> > A pióropusznik strusi podobno można użytkować kulinarnie (młode
pastorały
> w
> > charakterze szparagów. Przyznam, że nie próbowałam).
> Że co? Że młode pastorały? Ty jakieś paetzańskie konteksty sugerujesz?
A trzeba sugerować? (OT)
Pozdrawiam, Basia.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
22. Data: 2002-06-04 11:28:38
Temat: Re: Paprocie +OT kulinarnie
Użytkownik "Basia Kulesz" <b...@p...gliwice.pl> napisał w wiadomości
news:adi4kr$f51$1@zeus.polsl.gliwice.pl...
> > > A czy hyzop w końcu posadziłeś?? Bo przypomnę, że ponoć sprzyja
> owocowaniu
> > > winorośli:))
> > Między bajki to wzćpanna włóż! :-)
>
> Aha - tak jak z roślinami odstraszającymi ślimaki i komary?
No pewnie! :-)))))
Nie napisałaś nic o paprotaniu ;-(( A chciałbym wiedzieć czy i jak paproczą
poszczególne modele żeby się czasem w coś mało fajnego nie wpuścić! :-))))
Pozdrawiam :-)
Janusz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
23. Data: 2002-06-04 11:56:22
Temat: Re: Paprocie +OT kulinarnieJanusz Czapski napisal:
(...)
> Nie napisałaś nic o paprotaniu ;-((
Paproczą najczęściej w Paprotni.
> A chciałbym wiedzieć czy i jak paproczą
> poszczególne modele żeby się czasem w coś mało fajnego nie wpuścić! :-))))
Wpuszcza się w maliny. Albo w kanał.
Krycha&Co(ty)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |