« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-09-19 12:22:14
Temat: Re: Potrawy z paprykiUżytkownik "Barbara" <b...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:9o9uos$q8c$1@news.tpi.pl...
> Muszę wykorzystać jeszcze sporo papryki i zastanawiam sie jak...
> Robiłam faszerowaną, smażoną z cebulką, leczo...i co jeszcze można?
Leczo?
Asia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-09-19 12:31:51
Temat: Re: Potrawy z papryki
> > Muszę wykorzystać jeszcze sporo papryki i zastanawiam sie jak...
> > Robiłam faszerowaną, smażoną z cebulką, leczo...i co jeszcze można?
>
> Leczo?
ta zapiekanka z czerwoną soczewicą też zawiera paprykę. Można jej dać
więcej, nie zaszkodzi!
Waldek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-19 12:44:44
Temat: Re: Potrawy z papryki
Jak chcesz zobaczyc jak robię to zajrzyj
> tam: (wiem, wiem, nie lubicie odsyłaczy :( )
> http://www.gotowanie.wkl.pl/grp_przep.php?grp_prz=31
słuszna uwaga, już kilka dni nie zaglądałam do Ciebie;-)
pozdrawiam
Basia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-19 12:51:09
Temat: Re: Potrawy z papryki
Użytkownik Asia Slocka <a...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:9oa2r0$2or$...@n...onet.pl...
> Użytkownik "Barbara" <b...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:9o9uos$q8c$1@news.tpi.pl...
> > Muszę wykorzystać jeszcze sporo papryki i zastanawiam sie jak...
> > Robiłam faszerowaną, smażoną z cebulką, leczo...i co jeszcze można?
>
> Leczo?
> Asia
>
Ja uwielbiam leczo z papryką, mięsne i bezmięsne (tzn, jak sie nie da
parówek, albo zamiast nich tofu). Jak chcesz zobaczyc jak robię to zajrzyj
tam: (wiem, wiem, nie lubicie odsyłaczy :( )
http://www.gotowanie.wkl.pl/grp_przep.php?grp_prz=31
Pozdrawiam
Wkn
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-19 17:25:20
Temat: Re: Potrawy z papryki> Jadłaś kiedys taką zupe?
> Jakoś nigdy nie dodawałam papryki do zupy...może byc
ciekawe
> no i jeszcze ten serek biały do zupy...istna egzotyka;-)
>
>
> pozdrawiam
> Basia
zrobilam dzis zurek wlasnie z odrobina swiezej papryki
prawie zawsze dodaje do zupki.
Do tego samgo zuru w niektorych regionach galicji dodaja
pokrojony w kostke bialy ser - oczywiscie bez gotowania
:))) - ale to musi byc twardy wsiowy ser !
Castle
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |