następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new sfeed.neostrada.pl!atlantis.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl!not-for-mail From: Jan Werbiński <j...@j...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Przechowywanie mąki z pełnego przemiału Date: Thu, 12 Feb 2009 13:13:40 +0100 Organization: TP - http://www.tp.pl/ Lines: 12 Message-ID: <gn149q$ar9$1@nemesis.news.neostrada.pl> NNTP-Posting-Host: emo34.internetdsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.neostrada.pl 1234441338 11113 83.15.174.34 (12 Feb 2009 12:22:18 GMT) X-Complaints-To: u...@n...neostrada.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 12 Feb 2009 12:22:18 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:320196 Ukryj nagłówki Jak przechowywać mąkę żytnią i pszenną z pełnego przemiału, razową itp? |
Zobacz także