Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pyt. do testujących bulle szwedzkie Adioli

Grupy

Szukaj w grupach

 

Pyt. do testujących bulle szwedzkie Adioli

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-06-30 09:52:54

Temat: Pyt. do testujących bulle szwedzkie Adioli
Od: "Cherokee gd" <c...@t...skasujCalyTenNapis.pl> szukaj wiadomości tego autora

Pisaliście, że marmolada wycieka. A jakby tak skórką pomarańczową w
cukrze potraktować? Próbował ktoś?

Ja tam pod cynamonem obiema rękami podpisuję się, ale mąż niestety nie
bardzo, więc szukam innego nadzienia, które nie wypłynie , przypalając
buły.

pozdr

cherokee

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-06-30 10:30:11

Temat: Re: Pyt. do testujących bulle szwedzkie Adioli
Od: "Wkn" <w...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Cherokee gd" <c...@t...skasujCalyTenNapis.pl> napisał w
wiadomości news:bdp19l$jdp$1@absinth.dialog.net.pl...
>
> Ja tam pod cynamonem obiema rękami podpisuję się, ale mąż niestety nie
> bardzo, więc szukam innego nadzienia, które nie wypłynie , przypalając
> buły.
>

mysle, ze swietnie pasowaloby do nich nadzienie z mielonych orzechow
wloskich wymieszanych z cukrem i maslem, ja takiego nadzienia uzywam do
drozdowek, maz za nim przepada :)

wkn


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-06-30 10:39:11

Temat: Re: Pyt. do testujących bulle szwedzkie Adioli
Od: "Cherokee gd" <c...@t...skasujCalyTenNapis.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Wkn" <w...@w...pl> napisał w wiadomości
news:bdp3gp$14h$1@nemesis.news.tpi.pl...
> mysle, ze swietnie pasowaloby do nich nadzienie z mielonych orzechow
> wloskich wymieszanych z cukrem i maslem, ja takiego nadzienia uzywam

O.K., spróbuję, tylko kto mi te orzechy połuska, mąz w pracy:)

pozdr

cherokee

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-07-02 10:06:24

Temat: Re: Pyt. do testujących bulle szwedzkie Adioli
Od: syso <s...@p...fm> szukaj wiadomości tego autora

On Mon, 30 Jun 2003 11:52:54 +0200, Cherokee gd wrote:

> Pisaliście, że marmolada wycieka. A jakby tak skórką pomarańczową w
> cukrze potraktować? Próbował ktoś?

Kup cos co sie nazywa marmolada twarda. Nie wycieka i jest super do roznych
rogalikow itp.

Pozdrawiam
Sylwia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-07-16 19:52:08

Temat: Re: Pyt. do testujących bulle szwedzkie Adioli
Od: p...@h...com szukaj wiadomości tego autora

> Pisaliście, że marmolada wycieka. A jakby tak skórką pomarańczową w
> cukrze potraktować? Próbował ktoś?
>
> Ja tam pod cynamonem obiema rękami podpisuję się, ale mąż niestety nie
> bardzo, więc szukam innego nadzienia, które nie wypłynie , przypalając
> buły.
>
> pozdr
>
> cherokee

Zamiast cynamonu mozna wziac cukier waniljowy lub mase marcepanowa
pozdr/Patty


--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

co siedziało w zupie cherokee?
Hamburgery z grilla
Do czego przydaje się grill w kuchence mikrofalowej?
Kwas chlebowy
jakies strony o domowym wyrobie win????

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »