| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-06-30 09:52:54
Temat: Pyt. do testujących bulle szwedzkie AdioliPisaliście, że marmolada wycieka. A jakby tak skórką pomarańczową w
cukrze potraktować? Próbował ktoś?
Ja tam pod cynamonem obiema rękami podpisuję się, ale mąż niestety nie
bardzo, więc szukam innego nadzienia, które nie wypłynie , przypalając
buły.
pozdr
cherokee
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-06-30 10:30:11
Temat: Re: Pyt. do testujących bulle szwedzkie Adioli
Użytkownik "Cherokee gd" <c...@t...skasujCalyTenNapis.pl> napisał w
wiadomości news:bdp19l$jdp$1@absinth.dialog.net.pl...
>
> Ja tam pod cynamonem obiema rękami podpisuję się, ale mąż niestety nie
> bardzo, więc szukam innego nadzienia, które nie wypłynie , przypalając
> buły.
>
mysle, ze swietnie pasowaloby do nich nadzienie z mielonych orzechow
wloskich wymieszanych z cukrem i maslem, ja takiego nadzienia uzywam do
drozdowek, maz za nim przepada :)
wkn
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-06-30 10:39:11
Temat: Re: Pyt. do testujących bulle szwedzkie Adioli
Użytkownik "Wkn" <w...@w...pl> napisał w wiadomości
news:bdp3gp$14h$1@nemesis.news.tpi.pl...
> mysle, ze swietnie pasowaloby do nich nadzienie z mielonych orzechow
> wloskich wymieszanych z cukrem i maslem, ja takiego nadzienia uzywam
O.K., spróbuję, tylko kto mi te orzechy połuska, mąz w pracy:)
pozdr
cherokee
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-02 10:06:24
Temat: Re: Pyt. do testujących bulle szwedzkie AdioliOn Mon, 30 Jun 2003 11:52:54 +0200, Cherokee gd wrote:
> Pisaliście, że marmolada wycieka. A jakby tak skórką pomarańczową w
> cukrze potraktować? Próbował ktoś?
Kup cos co sie nazywa marmolada twarda. Nie wycieka i jest super do roznych
rogalikow itp.
Pozdrawiam
Sylwia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-16 19:52:08
Temat: Re: Pyt. do testujących bulle szwedzkie Adioli> Pisaliście, że marmolada wycieka. A jakby tak skórką pomarańczową w
> cukrze potraktować? Próbował ktoś?
>
> Ja tam pod cynamonem obiema rękami podpisuję się, ale mąż niestety nie
> bardzo, więc szukam innego nadzienia, które nie wypłynie , przypalając
> buły.
>
> pozdr
>
> cherokee
Zamiast cynamonu mozna wziac cukier waniljowy lub mase marcepanowa
pozdr/Patty
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |