Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pytanie do miłośników pleśniaka i nie tylko

Grupy

Szukaj w grupach

 

Pytanie do miłośników pleśniaka i nie tylko

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-02-09 20:01:13

Temat: Pytanie do miłośników pleśniaka i nie tylko
Od: "Medea" <e...@p...fm> szukaj wiadomości tego autora

Czy da się zrobić pleśniaka z rodzynkami? Ma ktoś z Was takie doświadczenia?
Dobre by to było, jak sądzicie? Tak mnie jakoś naszło, chciałabym trochę
poeksperymentować, a boję się :-)
Ewa


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-02-09 22:51:46

Temat: Re: Pytanie do miłośników pleśniaka i nie tylko
Od: Ewa Dacko <e...@k...pl> szukaj wiadomości tego autora

Medea:

> Czy da się zrobić pleśniaka z rodzynkami? Ma ktoś z Was takie doświadczenia?
> Dobre by to było, jak sądzicie? Tak mnie jakoś naszło, chciałabym trochę
> poeksperymentować, a boję się :-)

Nic się nie bój, pleśniak jest bardzo podatny na eksperymenty. Robiłam
już z jabłkami i rodzynkami właśnie, z dżemo-musem morelowym, z brzoskwiniami
i z dżemem z czereśni i jeszcze z owocowym nie pamiętam czym i płatkami
z migdałów, zawsze wychodzi. Tylko słodkość piany i ciasta trzeba do słodkości
"nadzienia" dopasować.

Pozdrawiam :)

Evva

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-02-10 07:56:18

Temat: Re: Pytanie do miłośników pleśniaka i nie tylko
Od: "nusia" <d...@a...pl> szukaj wiadomości tego autora


> Czy da się zrobić pleśniaka z rodzynkami? Ma ktoś z Was takie
doświadczenia?
> Dobre by to było, jak sądzicie? Tak mnie jakoś naszło, chciałabym trochę
> poeksperymentować, a boję się :-)
Jasne, że można z rodzynkami. Eksperymentowałam już też tak, że do ubijanej
piany dodałam kisiel w proszku. Piana był zabarwiona i może trochę inny smak
:) Jak chcesz poeksperymentować to spróbuj :)
pozdrawiam
Danka


====================================================
=========
www.Polano.pl --- Twój serwis aukcyjny. Zapraszam do odwiedzin.
====================================================
=========



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-02-10 08:10:59

Temat: Re: Pytanie do miłośników pleśniaka i nie tylko
Od: "Anna Ladorucka" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Medea" <e...@p...fm> napisał w wiadomości
news:c08p0n$of2$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Czy da się zrobić pleśniaka z rodzynkami? Ma ktoś z Was takie
doświadczenia?
> Dobre by to było, jak sądzicie? Tak mnie jakoś naszło, chciałabym trochę
> poeksperymentować, a boję się :-)
> Ewa

Bardzo prosze, tu masz link: http://tinyurl.com/235vb
Ja juz innego plesniaka niz powyzszy nie robie :).
--
Pozdrawiam,
Ania

www.biblioNETka.pl - Sprawdź, co lubisz czytać!

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-02-10 11:19:22

Temat: Re: Pytanie do miłośników pleśniaka i nie tylko
Od: "Goha" <g...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora



> Czy da się zrobić pleśniaka z rodzynkami? Ma ktoś z Was takie
doświadczenia?
Hej! ja robie plesniaka i zamiast drzemu daje pelno bakalii - skorka
pomaranczowa, orzechy, rodzynki i co tam jeszcze mam pod reka (np suszone
morele, figi itd) - wychodzi pyyycha
Pozdrawiam
Myszka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Przepisa na danie chinskie
Re: PROSZE O POMOC I JAKIES PROSTE PRZEPISY DLA OPORNYCH :):)
Re: PROSZE O POMOC I JAKIES PROSTE PRZEPISY DLA OPORNYCH :):)
dobra salatka
Jakie wono do jakiej potrawy?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »