« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-02-06 10:20:42
Temat: W czym smażyć pączki?W emaliowanym czy w aluminiowym garnku?
Jest w ogóle jakaś różnica?
--
Monika pozdrawia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-02-06 10:26:50
Temat: Re: W czym smażyć pączki?
Użytkownik "Monika Sawicka" <m...@a...net.pl> napisał w wiadomości
news:3c6103af@news.vogel.pl...
> W emaliowanym czy w aluminiowym garnku?
> Jest w ogóle jakaś różnica?
A patelnia to złe?
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-06 10:53:21
Temat: Re: W czym smażyć pączki?
Użytkownik Monika Sawicka <m...@a...net.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:3...@n...vogel.pl...
> W emaliowanym czy w aluminiowym garnku?
> Jest w ogóle jakaś różnica?
>
Jak na mój gust to wszystko jedno w czym smażysz. Mnie jest wygodniej w
specjalnym garnuszku, bo to staroć i nie żal przypalić tłuszczu w nim :) A
poza tym wchodzą trzy pączki na raz, czyli nie muszę tego smalcu wsadzać do
gara nie wiadomo ile. Bo mi jakoś na smalcu lepiej smakują pączki niż
smażone na oleju :))
Wkn
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-06 11:17:24
Temat: Re: W czym smażyć pączki?Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> napisał w
wiadomości:
> A patelnia to złe?
Jezeli mi pokażesz, jak na MOJEJ patelni ma pływać pączek, to powiem, że
dobrze. Moja patelnia jest płaska, nie wyobrażam sobie smażenia na niej
pączków.
--
Monika
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-06 11:28:02
Temat: Re: W czym smażyć pączki?
>> A patelnia to złe?
>
>Jezeli mi pokażesz, jak na MOJEJ patelni ma pływać pączek, to powiem, że
>dobrze. Moja patelnia jest płaska, nie wyobrażam sobie smażenia na niej
>pączków.
tez tak sobie myslalam, ze albo patelnia nienormalneiegleboka
(wok?), albo paczki mikro.... moze zrob plaskie?
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-06 11:37:05
Temat: Re: W czym smażyć pączki?> tez tak sobie myslalam, ze albo patelnia nienormalneiegleboka
> (wok?), albo paczki mikro.... moze zrob plaskie?
Ona je moze nawet jak nalesniki plaskie zrobic a i tak urosna ;-)
Jak nie ma glebokiej patelni to garnek tez przejdzie, najlepiej wziac taki
ktorego mnie szkoda na smazenie ;-))
pozdrawiam
Basia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-06 12:01:50
Temat: Re: W czym smażyć pączki?
Użytkownik "Monika Sawicka" <m...@a...net.pl> napisał w wiadomości
news:3c6110fb@news.vogel.pl...
> Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> napisał w
> wiadomości:
>
> > A patelnia to złe?
>
> Jezeli mi pokażesz, jak na MOJEJ patelni ma pływać pączek, to powiem, że
> dobrze. Moja patelnia jest płaska, nie wyobrażam sobie smażenia na niej
> pączków.
Ale przecież pączek jest zanurzony w smalcu do połowy...
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-06 12:17:10
Temat: Re: W czym smażyć pączki?Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> napisał w
wiadomości:
> Ale przecież pączek jest zanurzony w smalcu do połowy...
Wiesz, ja chcę, żeby moim pączkom było wygodnie. Poswięcilam jeden garnek,
nalałam oleju i jakoś mi idzie.
Pewne sprawy nie są dla mnie oczywiste, dlatego też pytam.
--
Monika
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-06 12:18:21
Temat: Re: W czym smażyć pączki?
>Ale przecież pączek jest zanurzony w smalcu do połowy...
tak, ale on to robi nie z musu a takiej jego fantazji...mnie sie
rozne rzeczy smazone na patelni a nie w rondlu przypalaja od
dolu, bo nie maja gdzie wyplywac; siedza przytwierdzone do dna za
dlugo
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-06 12:29:20
Temat: Re: W czym smażyć pączki?Na oleju???? Pączki???? Błee
Użytkownik Wkn <w...@w...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:a3r285$7jc$...@n...tpi.pl...
>
> Użytkownik Monika Sawicka <m...@a...net.pl> w wiadomości do grup
> dyskusyjnych napisał:3...@n...vogel.pl...
> > W emaliowanym czy w aluminiowym garnku?
> > Jest w ogóle jakaś różnica?
> >
>
> Jak na mój gust to wszystko jedno w czym smażysz. Mnie jest wygodniej w
> specjalnym garnuszku, bo to staroć i nie żal przypalić tłuszczu w nim :) A
> poza tym wchodzą trzy pączki na raz, czyli nie muszę tego smalcu wsadzać
do
> gara nie wiadomo ile. Bo mi jakoś na smalcu lepiej smakują pączki niż
> smażone na oleju :))
>
> Wkn
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |