Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Bób raz jeszcze

Grupy

Szukaj w grupach

 

Bób raz jeszcze

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-07-08 10:57:59

Temat: Bób raz jeszcze
Od: qd <k...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Zachecily mnie grupowe przepisy bobowe i kupilam, ugotowalam .
Doczytalam sie, ze po ugotowaniu obrac nalezy.I tu kaszana, jak
zdejmowalm skorke, to mi sie wnetrze rozlazilo. Co zrobilam nie tak? a
moze jest jakis patent na obieranie ugotowanego bobu? I w ogole - czy to
niezbedne? ja jestem len i wszelkie obieranie mnie nie bawi ( dlatego
kartofle gotuje w mundurkach).Pozdrawiam bobowo Qd

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-07-08 10:59:47

Temat: Re: Bób raz jeszcze
Od: "Wkn" <w...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik qd <k...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3...@p...onet.pl...
> Zachecily mnie grupowe przepisy bobowe i kupilam, ugotowalam .
> Doczytalam sie, ze po ugotowaniu obrac nalezy.I tu kaszana, jak
> zdejmowalm skorke, to mi sie wnetrze rozlazilo. Co zrobilam nie tak? a
> moze jest jakis patent na obieranie ugotowanego bobu? I w ogole - czy to
> niezbedne? ja jestem len i wszelkie obieranie mnie nie bawi ( dlatego
> kartofle gotuje w mundurkach).Pozdrawiam bobowo Qd
>

Mój mąż nie obiera, pożera ze skórką taki bobek polany masełkiem :) Mówi, ze
skórka ulepsza smaczek.

wkn


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-07-08 11:50:52

Temat: Re: Bób raz jeszcze
Od: "EuGeniusz Dębski" <e...@d...art.pl> szukaj wiadomości tego autora

Hej!
Obiernaie bobu to perwersja, i to silna!


Namaste!

EuGeniusz Dębski www.debski.art.pl

Periodyk sieciowy: www.srebrnyglob.pl
Użytkownik "Wkn" <w...@w...pl> napisał w wiadomości
news:agbr8l$atg$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik qd <k...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:3...@p...onet.pl...
> > Zachecily mnie grupowe przepisy bobowe i kupilam, ugotowalam .
> > Doczytalam sie, ze po ugotowaniu obrac nalezy.I tu kaszana, jak
> > zdejmowalm skorke, to mi sie wnetrze rozlazilo. Co zrobilam nie tak? a
> > moze jest jakis patent na obieranie ugotowanego bobu? I w ogole - czy to
> > niezbedne? ja jestem len i wszelkie obieranie mnie nie bawi ( dlatego
> > kartofle gotuje w mundurkach).Pozdrawiam bobowo Qd
> >
>
> Mój mąż nie obiera, pożera ze skórką taki bobek polany masełkiem :) Mówi,
ze
> skórka ulepsza smaczek.
>
> wkn
>
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-07-08 16:58:15

Temat: Re: Bób raz jeszcze
Od: "Rena" <r...@p...pl> szukaj wiadomości tego autora

gotuj krotko - 5-10 min. we wrzatku. bedzie jedrny i wtedy latwiej sie
go bedzie wyjmowac.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-07-09 06:29:36

Temat: Re: Bób raz jeszcze
Od: qd <k...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Rena napisał(a):

> gotuj krotko - 5-10 min. we wrzatku. bedzie jedrny i wtedy latwiej sie
> go bedzie wyjmowac.

DZieki najpiekniejsze, lece gotowac nastepna partie bobu Qd


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Ile marnotrawicie?
Sery kozie
OT - czat
Przepisy
sałatka z małosolnych?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »