« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!fu-berlin.de!uni-berlin.de!not-for-mail From: Waldemar <w...@z...fu-berlin.de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Chinski hokus pokus przy gotowaniu pierogow Date: Thu, 10 Jan 2019 11:10:35 +0100 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 22 Message-ID: <g...@m...uni-berlin.de> References: <q106s2$inb$1@dont-email.me> <8UUYD.14474$3F1.5017@fx17.ams1> <5c349b84$0$485$65785112@news.neostrada.pl> <g...@m...uni-berlin.de> <5c35004d$0$488$65785112@news.neostrada.pl> <s...@v...com> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.uni-berlin.de mEg2y704ysYKLK2U9mHNCAIXTIJ7exIdLlD3Xh0ceNL81M0YfPrM+NL9xR Cancel-Lock: sha1:0sO5RqQ0bHkalrVnrCHx7U4WHn0= User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:60.0) Gecko/20100101 Thunderbird/60.4.0 In-Reply-To: <s...@v...com> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:381715 Ukryj nagłówki Am 09.01.2019 um 23:32 schrieb John Doe: |
Zobacz także