Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Chinski hokus pokus przy gotowaniu pierogow Re: Chinski hokus pokus przy gotowaniu pierogow

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Chinski hokus pokus przy gotowaniu pierogow



« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!fu-berlin.de!uni-berlin.de!not-for-mail
From: Waldemar <w...@z...fu-berlin.de>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Chinski hokus pokus przy gotowaniu pierogow
Date: Thu, 10 Jan 2019 11:10:35 +0100
Organization: Freie Universitaet Berlin
Lines: 22
Message-ID: <g...@m...uni-berlin.de>
References: <q106s2$inb$1@dont-email.me> <8UUYD.14474$3F1.5017@fx17.ams1>
<5c349b84$0$485$65785112@news.neostrada.pl>
<g...@m...uni-berlin.de>
<5c35004d$0$488$65785112@news.neostrada.pl>
<s...@v...com>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.uni-berlin.de
mEg2y704ysYKLK2U9mHNCAIXTIJ7exIdLlD3Xh0ceNL81M0YfPrM+NL9xR
Cancel-Lock: sha1:0sO5RqQ0bHkalrVnrCHx7U4WHn0=
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:60.0) Gecko/20100101
Thunderbird/60.4.0
In-Reply-To: <s...@v...com>
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:381715
Ukryj nagłówki

Am 09.01.2019 um 23:32 schrieb John Doe:
> On 2019-01-08, Stokrotka <o...@i...pl> wrote:
>
>>> łojezu co wy kombinujecie?
>>> Po prostu farsz w chińskich pierogach jest surowy.
>>
>> Serio? A z czego? Zwykle jedzenie u Chińczyka, pszynajmniej według TV, jest
>> mocno pszetwożone, więc bardzo dalekie od surowizny.
>>
>
> lecz wpierw trzeba chyba zagotowac jak Waldemar napisal?
>
>>> Po prostu farsz w chińskich pierogach jest surowy. Ma się ugotować,
>>> dlatego zalecają obniżyć temperaturę, jak pierogi wypłyną, by farsz się
>>> ugotował.
>
> I to samo pisze w cytacie po angielsku w 1-szym poscie.

Exactly!

Waldek

 
Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
10.01 Stokrotka
10.01 stefan
10.01 Stokrotka
10.01 stefan
10.01 d...@g...com
10.01 Animka
11.01 John Doe
11.01 Marcin Debowski
11.01 John Doe
11.01 XL
11.01 Stokrotka
11.01 Stokrotka
11.01 Stokrotka
12.01 XL
12.01 Marcin Debowski
Let's Make..
Nowa wersja programu dietetycznego Ananas
[ Gehrke, Raghu Ramakrishnan, Johannes ] Database Management Systems, 3rd Edition solutions
Glifosat! Nie gluten!
Re: Chinski hokus pokus przy gotowaniu pierogow
[ Bradford D. Jordan, Thomas Miller ] Fundamentals of Investments 6th Edition solutions
maszynka lepiąca pierogi
Zapraszam na bloga o zdrowym odżywianiu
Coś słodkiego?
Szybkowar
Budyń
Chleb jak u Babci - pyszny i bardzo prosty.
Kilkuletnie jabłka w sklepach!
To.
Gruszkami zasypanam!
Let's Make..
Kibice to patrioci!
POLEXIT!
Polexit!
Tusk się ro-odzi, moc truchle-eje!
,,Praworządność" po europejsku.
,,Bratnia pomoc" wciąż aktualna.
Brawo, Cejrowski!
Woda tylko dla wybranych!
LA NAZISTA MIRTA SALVINI SI VERGOGNERA' DEL FIGLIO DI PUTTANA PADRE CHE HA IN MATTEO SALVINI. E DI LUI SI VERGOGNERA' PURE LA FASCISTROIA MADRE GIULIA MARTINELLI (CHE DAVA FIGA E CULO AL MANIACO DEPRAVATO MATTEO SALVINI SOLO PER POTER SCROCCARE .....
LA NAZISTA MIRTA SALVINI SI VERGOGNERA' DEL FIGLIO DI PUTTANA PADRE CHE HA IN MATTEO SALVINI. E DI LUI SI VERGOGNERA' PURE LA FASCISTROIA MADRE GIULIA MARTINELLI (CHE DAVA FIGA E CULO AL MANIACO DEPRAVATO MATTEO SALVINI SOLO PER POTER SCROCCARE .....
Kolejny rekord WOŚP!
Jak dwa razy obrabować Polaków?
?LOL
Oblesne levactwo atakuje!