« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2011-12-29 19:40:46
Temat: Ciasto filo.http://mojewypieki.blox.pl/2008/10/Ciasto-filo-phyll
o-pastry.html
Strudel zrobię po Sylwku :-)
--
XL
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2011-12-29 20:24:07
Temat: Re: Ciasto filo.Kiedyś lubiłam ten blog, ale widzę, że autorka szykuje sie do wydania
książki na brytyjski rynek. Nowe przepisy nie przemawiają do mnie,
aczkolwiek starsze są jak najbardziej ok.
Ania
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2011-12-30 21:11:02
Temat: Re: Ciasto filo.On 29 Gru, 21:24, czeremcha <1...@g...com> wrote:
> Kiedyś lubiłam ten blog, ale widzę, że autorka szykuje sie do wydania
> książki na brytyjski rynek. Nowe przepisy nie przemawiają do mnie,
> aczkolwiek starsze są jak najbardziej ok.
>
> Ania
czy to jest grupa pt. "kuchnia", czy "polska kuchnia"?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2011-12-30 21:58:24
Temat: Re: Ciasto filo.Dnia Thu, 29 Dec 2011 12:24:07 -0800 (PST), czeremcha napisał(a):
> Kiedyś lubiłam ten blog, ale widzę, że autorka szykuje sie do wydania
> książki na brytyjski rynek. Nowe przepisy nie przemawiają do mnie,
> aczkolwiek starsze są jak najbardziej ok.
>
Też tak sądzę.
--
XL
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2011-12-31 11:26:27
Temat: Re: Ciasto filo.On 30 Gru, 22:11, J-23 <k...@g...pl> wrote:
> On 29 Gru, 21:24, czeremcha <1...@g...com> wrote:
> > Kiedyś lubiłam ten blog, ale widzę, że autorka szykuje sie do wydania
> > książki na brytyjski rynek. Nowe przepisy nie przemawiają do mnie,
> > aczkolwiek starsze są jak najbardziej ok.
> czy to jest grupa pt. "kuchnia", czy "polska kuchnia"?
Kuchnia, jak najbardziej. Ale skoro ktoś pisze o tym, że nie lubi
wieprzowiny, ktoś inny - kożuszka na kakao, to można chyba napisać, że
się nie lubi serników na masie z pokruszonych ciastek digestive i
wszystkich brownies i innych tego typu produkcji.
Ania
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2011-12-31 11:56:54
Temat: Re: Ciasto filo.Dnia Sat, 31 Dec 2011 03:26:27 -0800 (PST), czeremcha napisał(a):
> On 30 Gru, 22:11, J-23 <k...@g...pl> wrote:
>
>> On 29 Gru, 21:24, czeremcha <1...@g...com> wrote:
>
>>> Kiedyś lubiłam ten blog, ale widzę, że autorka szykuje sie do wydania
>>> książki na brytyjski rynek. Nowe przepisy nie przemawiają do mnie,
>>> aczkolwiek starsze są jak najbardziej ok.
>
>> czy to jest grupa pt. "kuchnia", czy "polska kuchnia"?
>
> Kuchnia, jak najbardziej. Ale skoro ktoś pisze o tym, że nie lubi
> wieprzowiny, ktoś inny - kożuszka na kakao, to można chyba napisać, że
> się nie lubi serników na masie z pokruszonych ciastek digestive i
> wszystkich brownies i innych tego typu produkcji.
>
O to to!
--
XL
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2011-12-31 14:36:25
Temat: Re: Ciasto filo.Dnia 2011-12-31 12:56, niebożę XL wylazło do ludzi i marudzi:
> Dnia Sat, 31 Dec 2011 03:26:27 -0800 (PST), czeremcha napisał(a):
>> On 30 Gru, 22:11, J-23<k...@g...pl> wrote:
>>> On 29 Gru, 21:24, czeremcha<1...@g...com> wrote:
>>
>>>> Kiedyś lubiłam ten blog, ale widzę, że autorka szykuje sie do wydania
>>>> książki na brytyjski rynek. Nowe przepisy nie przemawiają do mnie,
>>>> aczkolwiek starsze są jak najbardziej ok.
>>
>>> czy to jest grupa pt. "kuchnia", czy "polska kuchnia"?
>>
>> Kuchnia, jak najbardziej. Ale skoro ktoś pisze o tym, że nie lubi
>> wieprzowiny, ktoś inny - kożuszka na kakao, to można chyba napisać, że
>> się nie lubi serników na masie z pokruszonych ciastek digestive i
>> wszystkich brownies i innych tego typu produkcji.
>
> O to to!
A filo na jaką tradycyjną polską potrawę chcesz zaadoptować?
Qra
--
Młodość musi się wyszumieć, starość musi się wypalić.
Dlatego http://www.youtube.com/watch?v=ErxGIj0I_c8
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2012-01-01 15:36:00
Temat: Re: Ciasto filo.Dnia Sat, 31 Dec 2011 15:36:25 +0100, Qrczak napisał(a):
> Dnia 2011-12-31 12:56, niebożę XL wylazło do ludzi i marudzi:
>> Dnia Sat, 31 Dec 2011 03:26:27 -0800 (PST), czeremcha napisał(a):
>>> On 30 Gru, 22:11, J-23<k...@g...pl> wrote:
>>>> On 29 Gru, 21:24, czeremcha<1...@g...com> wrote:
>>>
>>>>> Kiedyś lubiłam ten blog, ale widzę, że autorka szykuje sie do wydania
>>>>> książki na brytyjski rynek. Nowe przepisy nie przemawiają do mnie,
>>>>> aczkolwiek starsze są jak najbardziej ok.
>>>
>>>> czy to jest grupa pt. "kuchnia", czy "polska kuchnia"?
>>>
>>> Kuchnia, jak najbardziej. Ale skoro ktoś pisze o tym, że nie lubi
>>> wieprzowiny, ktoś inny - kożuszka na kakao, to można chyba napisać, że
>>> się nie lubi serników na masie z pokruszonych ciastek digestive i
>>> wszystkich brownies i innych tego typu produkcji.
>>
>> O to to!
>
> A filo na jaką tradycyjną polską potrawę chcesz zaadoptować?
Nie jestem skłonna do adopcji, gdyż mam już dzieci.
Ale adaptację dopuszczam.
--
XL
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |