Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Co by tu zjesc...

Grupy

Szukaj w grupach

 

Co by tu zjesc...

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-09-24 19:41:37

Temat: Co by tu zjesc...
Od: AlexPP <a...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Macie jakieś ciekawe pomysły na szybkie przekąski - nie wymagające
dużo czasu do przygotowania?

--
.AlexPP mailto:a...@g...pl ICQ# 63156896

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2000-09-25 06:47:02

Temat: Re: Co by tu zjesc...
Od: "Lilly was here" <:)@com.pl> szukaj wiadomości tego autora

> Macie jakieś ciekawe pomysły na szybkie przekąski - nie wymagające
> dużo czasu do przygotowania?

Oczywiście - świeżusieńka bułeczka ( lub chlebek z chrupiącą skórką ) ze
świeżusieńkim, jeszcze ciepłym pasztetem własnej roboty ?:)))

Lilly was here



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-09-25 07:32:11

Temat: Re: Co by tu zjesc...
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


> Macie jakieś ciekawe pomysły na szybkie przekąski - nie wymagające
> dużo czasu do przygotowania?

W moment można przygotować pyszną pastę z avocado do kanapek...
Przepis wisi na mojej stronie WWW
http://priv6.onet.pl/war/jduszczynska/_private/pasta
_z_avocado.htm
Pozdrawiam
Joanna


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-09-25 08:09:11

Temat: Re: Co by tu zjesc...
Od: "Lilly was here" <:)@com.pl> szukaj wiadomości tego autora

> Lilly!
>
> Walnij ten przepis na ciepły jeszcze pasztecik własnej roboty- bo nie
> mogę.....
>
> Pozdrawiam Jola:))))

Już dawałem, jakieś circa-jebałt w kwietniu ?:)

Lilly was here





› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-09-25 08:11:09

Temat: Re: Co by tu zjesc...
Od: "Jola L-L" <j...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

>
> Oczywiście - świeżusieńka bułeczka ( lub chlebek z chrupiącą skórką ) ze
> świeżusieńkim, jeszcze ciepłym pasztetem własnej roboty ?:)))


Lilly!

Walnij ten przepis na ciepły jeszcze pasztecik własnej roboty- bo nie
mogę.....

Pozdrawiam Jola:))))


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-09-25 08:42:42

Temat: Re: Co by tu zjesc...
Od: "M.W." <t...@f...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


AlexPP napisał(a) w wiadomości:
<9...@4...com>...
>Macie jakieś ciekawe pomysły na szybkie przekąski - nie wymagające
>dużo czasu do przygotowania?
>

Maluśkia kromeczka bulki wriclawskiej i do tego zimny kawior koniecznie
czarny....w dowolnej ilości
wyjatkowo malo pracochlonne danie

Marek


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-09-25 09:40:34

Temat: Re: Co by tu zjesc...
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

> Maluśkia kromeczka bulki wriclawskiej i do tego zimny kawior koniecznie
> czarny....w dowolnej ilości
> wyjatkowo malo pracochlonne danie
>
> Marek

Mareczku!
Masz rację! Pyszności...
Ale można nad tym nieco popracować...
Ugotować jajeczka na twardo...
Przekroić na połówki...
Na każdą połóweczkę nałożyć łyżeczkę kawiorku i skraweczek cytrynki...
mniam...
Pozdrawiam :)))
Joanna


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-09-25 09:44:59

Temat: Re: Co by tu zjesc...
Od: "Lilly was here" <:)@com.pl> szukaj wiadomości tego autora

> Mareczku!
> Masz rację! Pyszności...
> Ale można nad tym nieco popracować...
> Ugotować jajeczka na twardo...

No jak szybko to szybko komu by się chciałó jakja gotować ?:)))

Przekrojoną bułeczkę smarujemy masłem, kładziemy kawałem wędzonego na zimno
łosoia ( polecma tylko firmy Suempol ), na to plasterek twardego sera
pleśniowego ( np. Dor Blue czy innego tego rodzaju ) i na deset obkładamy
kawiorem.

Lilly was here



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-09-25 10:40:21

Temat: Re: Co by tu zjesc...
Od: "M.W." <t...@f...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Lilly was here <:)@com.pl> napisał(a) w wiadomości:
<8qn75v$21s$1@flis.man.torun.pl>...
>> Mareczku!
>> Masz rację! Pyszności...
>> Ale można nad tym nieco popracować...
>> Ugotować jajeczka na twardo...
>
>No jak szybko to szybko komu by się chciałó jakja gotować ?:)))
>
>Przekrojoną bułeczkę smarujemy masłem, kładziemy kawałem wędzonego na zimno
>łosoia ( polecma tylko firmy Suempol ), na to plasterek twardego sera
>pleśniowego ( np. Dor Blue czy innego tego rodzaju ) i na deset obkładamy
>kawiorem.
>


No wlasnie...
komu by sie chcialo jajka gotowac....
wystarczy rozbic ze dwa do kubka - wszypac cukru pare lyzeczek - jak kto
lubi
no i tu nalezy sie wysilic fizycznie - to znaczy szybkim ruchem reki
zamieszac zawartosc kubeczka.....
Otrzymane danie jest nie tyklo smaczne ale i pozywne

Marek


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-09-25 10:49:19

Temat: Odp: Co by tu zjesc...
Od: "KOMINEK" <k...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik AlexPP <a...@g...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:9...@4...com..
.
> Macie jakieś ciekawe pomysły na szybkie przekąski - nie wymagające
> dużo czasu do przygotowania?


frytki aviko z parowka i pieczarkami.
ja to jem co dwa dni ;)


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ] . 2 ... 5


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

plyta kuchenna
Szybkowar - konflikt metali?
Grzyby - marynata
glutaminian sodu
cebula

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »