« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-09-24 19:41:37
Temat: Co by tu zjesc...Macie jakieś ciekawe pomysły na szybkie przekąski - nie wymagające
dużo czasu do przygotowania?
--
.AlexPP mailto:a...@g...pl ICQ# 63156896
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-09-25 06:47:02
Temat: Re: Co by tu zjesc...> Macie jakieś ciekawe pomysły na szybkie przekąski - nie wymagające
> dużo czasu do przygotowania?
Oczywiście - świeżusieńka bułeczka ( lub chlebek z chrupiącą skórką ) ze
świeżusieńkim, jeszcze ciepłym pasztetem własnej roboty ?:)))
Lilly was here
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-09-25 07:32:11
Temat: Re: Co by tu zjesc...
> Macie jakieś ciekawe pomysły na szybkie przekąski - nie wymagające
> dużo czasu do przygotowania?
W moment można przygotować pyszną pastę z avocado do kanapek...
Przepis wisi na mojej stronie WWW
http://priv6.onet.pl/war/jduszczynska/_private/pasta
_z_avocado.htm
Pozdrawiam
Joanna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-09-25 08:09:11
Temat: Re: Co by tu zjesc...> Lilly!
>
> Walnij ten przepis na ciepły jeszcze pasztecik własnej roboty- bo nie
> mogę.....
>
> Pozdrawiam Jola:))))
Już dawałem, jakieś circa-jebałt w kwietniu ?:)
Lilly was here
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-09-25 08:11:09
Temat: Re: Co by tu zjesc...>
> Oczywiście - świeżusieńka bułeczka ( lub chlebek z chrupiącą skórką ) ze
> świeżusieńkim, jeszcze ciepłym pasztetem własnej roboty ?:)))
Lilly!
Walnij ten przepis na ciepły jeszcze pasztecik własnej roboty- bo nie
mogę.....
Pozdrawiam Jola:))))
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-09-25 08:42:42
Temat: Re: Co by tu zjesc...
AlexPP napisał(a) w wiadomości:
<9...@4...com>...
>Macie jakieś ciekawe pomysły na szybkie przekąski - nie wymagające
>dużo czasu do przygotowania?
>
Maluśkia kromeczka bulki wriclawskiej i do tego zimny kawior koniecznie
czarny....w dowolnej ilości
wyjatkowo malo pracochlonne danie
Marek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-09-25 09:40:34
Temat: Re: Co by tu zjesc...> Maluśkia kromeczka bulki wriclawskiej i do tego zimny kawior koniecznie
> czarny....w dowolnej ilości
> wyjatkowo malo pracochlonne danie
>
> Marek
Mareczku!
Masz rację! Pyszności...
Ale można nad tym nieco popracować...
Ugotować jajeczka na twardo...
Przekroić na połówki...
Na każdą połóweczkę nałożyć łyżeczkę kawiorku i skraweczek cytrynki...
mniam...
Pozdrawiam :)))
Joanna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-09-25 09:44:59
Temat: Re: Co by tu zjesc...> Mareczku!
> Masz rację! Pyszności...
> Ale można nad tym nieco popracować...
> Ugotować jajeczka na twardo...
No jak szybko to szybko komu by się chciałó jakja gotować ?:)))
Przekrojoną bułeczkę smarujemy masłem, kładziemy kawałem wędzonego na zimno
łosoia ( polecma tylko firmy Suempol ), na to plasterek twardego sera
pleśniowego ( np. Dor Blue czy innego tego rodzaju ) i na deset obkładamy
kawiorem.
Lilly was here
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-09-25 10:40:21
Temat: Re: Co by tu zjesc...
Lilly was here <:)@com.pl> napisał(a) w wiadomości:
<8qn75v$21s$1@flis.man.torun.pl>...
>> Mareczku!
>> Masz rację! Pyszności...
>> Ale można nad tym nieco popracować...
>> Ugotować jajeczka na twardo...
>
>No jak szybko to szybko komu by się chciałó jakja gotować ?:)))
>
>Przekrojoną bułeczkę smarujemy masłem, kładziemy kawałem wędzonego na zimno
>łosoia ( polecma tylko firmy Suempol ), na to plasterek twardego sera
>pleśniowego ( np. Dor Blue czy innego tego rodzaju ) i na deset obkładamy
>kawiorem.
>
No wlasnie...
komu by sie chcialo jajka gotowac....
wystarczy rozbic ze dwa do kubka - wszypac cukru pare lyzeczek - jak kto
lubi
no i tu nalezy sie wysilic fizycznie - to znaczy szybkim ruchem reki
zamieszac zawartosc kubeczka.....
Otrzymane danie jest nie tyklo smaczne ale i pozywne
Marek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-09-25 10:49:19
Temat: Odp: Co by tu zjesc...Użytkownik AlexPP <a...@g...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:9...@4...com..
.
> Macie jakieś ciekawe pomysły na szybkie przekąski - nie wymagające
> dużo czasu do przygotowania?
frytki aviko z parowka i pieczarkami.
ja to jem co dwa dni ;)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |